Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mi egy olyan...

Szerintetek mi egy olyan hazassag sorsa ahol egyik fel nem szivleli annyira az anyosat, aposat?

Figyelt kérdés

Ferjem szulei kedvesek de nagyon farasztoak.

Messze elunk toluk igy altalaban 1 hetre jonnek hozzank.

Nekem nagyon hosszu ez az 1 het.

Kezdek belebolondulni mar gyomoridegem van ha tudom h jonnek.

Ferjem tudja h nekem nehez.

Atszoktam veszelni de 8eve ez megy...

Jo lenne ha 3-4 napra egy hosszu hetvegere jonnenek csak.

A ferjem nem igazan szivleli az otletet

mert az anyukaja es nem akarja megbantani.

En sem szeretnem ha ebbol konfliktus lenne

es azt sem h megutaljanak.

Pedig ez nem mehet tovabb igy.

Megfogom nekik mondani

Ferjem biztos nem oldja meg,ram harul az egesz...

Szerintetek lesz ebbol konfliktus?

A ferjem megutalhat ezert ha korlatozom a szuleit?

2019. jan. 24. 11:27
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

20 evesen hogyan mondhattam volna h a szulei nem johetnek?

Fiatalon koltoztunk ossze

aztan teltek multak az evek

es mostanaban utott ki rajtam ez a dolog

igy a gyerekdolog miatt

2019. jan. 24. 12:58
 22/43 anonim ***** válasza:
67%

Miért ne mondhattad volna 20 évesen?

Önálló emberek vagytok. Nem ti költöztetek hozzájuk. Miért ne mondhatnád el a véleményedet azzal kapcsolatban, hogy ki jár hozzátok és milyen gyakran??

Ha ezt nem tudjátok megbeszélni, vagy neked semmiben sem lehet szavad, véleményed, akkor alapban szar a házasságotok.

2019. jan. 24. 13:00
 23/43 A kérdező kommentje:

Tudod en is azt hittem eddig h minden rendben a hazasagunkal.

Egyre tobbet foglalkoztat a dolog

h biztos vagyok e abban h akarok e gyereket

marmint tole.

Vagyom egy igazi ferfira aki mindig mellettem van

de ha szuleirol van szo akkor en vagyok a rossz

mondta mar h o nem fogja megbantani az anyjat

ha bajom van mondjam meg én

egyebkent nagyon szereny jolelku ember

egyedul a szuleivel valo kapcsolatos dolgokban makacs

mindig mellettem volt eddig

mindenben kitartottunk

egyedul a szulei okoznak ilyen fejtoreseket kozottunk

2019. jan. 24. 13:14
 24/43 anonim ***** válasza:
84%

A pároddal üljetek le és beszéljétek meg ezt, aztán tálaljátok anyóséknak. Az akkor volt, most meg már felnőttebbek lettetek, szóval lehet változtatni.

Először is a párod apja alkoholista, aki 48 doboz sört iszik egy hét alatt az beteges. Ne támogassátok az alkoholizmusát, vagy csak napi 1 dobozzal számoljatok.

Aztán mondjátok el nekik, hogy munka mellett +2 embert etetni, pakolni, takarítani utánuk és még szórakoztatni őket igen is nagyon fárasztó. Ha jönnek szervezzenek maguknak programot napközbenre.

Az megint más lenne, ha pl anyósod míg ott vannak főzne rátok, besegítene a háztartásban, mert még úgy nyelhető a dolog, de úgy hogy nem csinálnak semmit.... Meg kell mondani, hogy ez nem az Imperial Hotel, ti itt éltek, dolgoztok és igen is zavaró, hogy valaki állandóan ott van és ahogy apu szokta mondani "még egy jóízűt fingani se lehet".

A másik, a személyes tér. Ő nem tudom, hogy viselné, ha tőle kérnél minden szir-szart. Én pl a fésűmre kényes vagyok, jó tusfürdőt ne hozzon, de ne várja el, hogy fel is öltöztessem.

Ezeket a párodnak is meg kell értenie. Ha úgy van, akkor beszélj te az anyósékkal és ő csak bólogasson serényen. Ha megsértődnek, akkor megsértődnek, legalább kevesebbet mennek hozzátok. Így is évi 1 hónapot töltenek nálatok.

A következő 2-3 hetes turnust azt felejtsék is el. Vaaagy jöjjenek, de keressenek maguknak szállást, lássák el magukat, aztán mikor úgy van akkor találkozzatok.

Erről még most le kell őket szoktatni, mert ha jön az unoka, akkor kb oda fognak költözni, és akkor már tényleg sokkal nehezebb.

2019. jan. 24. 13:18
 25/43 anonim ***** válasza:
38%
Még mindig nem írtad le mekkora a távolság köztetek, és minek mennek ilyen sűrűn!?
2019. jan. 24. 13:23
 26/43 A kérdező kommentje:
de leirtam🙂kicsit elorebb
2019. jan. 24. 13:27
 27/43 anonim ***** válasza:
74%
Hát én biztos nem tűrném a 2 havonta 1 hetet...max egy hétvégét...azt se értem minek vannak ott mikor ugyis dolgoztok.
2019. jan. 24. 13:45
 28/43 anonim ***** válasza:
70%
Persze, őt nem akarja megbántani, de téged simán, mi? Ezen gondolkodj el egy kicsit míg nem késő! (Sajnos saját tapasztalat.)
2019. jan. 24. 15:02
 29/43 anonim ***** válasza:
78%
24-es minden szavával egyetértek, aszerint cselekedj, DE MÉG MA! Én elhiszem, hogy fiatalon kis naiv voltál, de már igazi felnőttként hondolkodsz, látod, hogy ez probléma, látod, hogy a férjed tutyimutyi ezen a téren. Felvázolok egy nagyon valószínű kimenetelt. Mivel a férjed beszari, te ezeket szépen elmondod anyóséknak, de kérlek, ne inogj meg egy kicsit sem, tartsd magad a tervhez. (Az, hogy háromhavonta egy hosszú hétvégét elviselsz, mondjuk csütörtöktől vasárnapig, vagy egy hetet 4-5 havonta, azt te döntsd el) De készülj fel, hogy azok duruzsolni kezdenek majd a férjednek, lehordanak mindennek, hogy te hogy lehetsz ekkora bunkó meg szemét, meg a szokásos érzelmi zsarolás. És akkor fog kiderülni, hogy mégis mennyire társ a férjed, megvéd-e vagy beszarik a szüleitől és megint neked kell engedned. De akkor hagyd el a férjed abban a pillanatban.
2019. jan. 24. 15:07
 30/43 A kérdező kommentje:

koszonom utolso

Minden szavaddal egyetertek!

Es biztos vagyok ha ok nem is akkor a tobbi rokon,sogoromek

fognak pocskondiazni.Meg a hatam mogott kopkodni.

Bar mar abban sem vagyok biztos hogy egyaltalan en tennem meg ezt a lepest.

Ha a ferjem nem vallalja h a szuleivel leuljunk es megbeszeljuk ezeket

hanem megint hozzamvagja ha bajom van en mondjam el...

Ugy gondolom nem vagyunk tarsak.

Ha nem all mellem most veluk szembe akkor sosem fog

Annyira jo h ennyien irtatok

es jol esik h kitudom irni magambol mert ezt senkivel sem tudtam megbeszelni

es igy ahogy irom a szavakat egyre vilagosabban gondolkodom.

Sosem arra kertem h orokre felejtse el oket

csupan csak kompromisszumokra.Nekik is jo ,nekem es nekunk is jo lenne.

Nyaron szeretnenk babaval probalkozni.

Beszelek a ferjemmel.Megmondom neki h majusban 1 het es nem tobb.nincs 2 sem 3 het.Ha nekem ugrik tenyleg nem lesz belole koszonet.

Ha megerti es mellettem all majusban derul ki mennyire lesz tokos.

Ha majusban megint csak bologat nekik mint a kiskutya

azthiszem szamomra vilagos mit kell tennem

2019. jan. 24. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!