Miért csak a fiús anyukák ilyen elviselhetetlenek anyósként?
Ugyan mitől vagy olyan biztos benne, hogy nélküled tönkremegy a pasid, kizárólag veled lehet boldog?😀 Azért, mert neked ő az életed szerelme? Pont úgy állsz a dologhoz, mint az anyja, akit habzó szájjal szidsz.
Egyébként semmivel nem több a fiús anyák között a sárkány, mint a lányosoknál. Az összes anyósvicc lányos anyákról szól.😀 Arról nem beszélve, hogy a vőket és menyeket sem kell félteni a legtöbb esetben.
Még csak anyósjelölt, a fiával 1 éve élünk együtt. Anyukával még csak nem is találkoztam, mert arra épített, hogy majd a párom fogja eltartani. A fizetését le kellett adnia, igazából a saját bankszámlájához sem volt semmi köze, anyuka kezelte a pénzt. Sokszor annyi nem volt nála ha velem volt hogy haza tudjon menni busszal. Azt még hozzáteszem, hogy mami nem dolgozik, amióta párom kitanulta a szakmáját, és dolgozni kezdett. Minden munka rá várt otthon, még a takarítás is.
Már akkor amikor a képbe kerültem megtett mindent, hogy elmarjon. Csak ki akarom használni...megcsalom...el fogom hagyni. Még példákat is felhozott, amik ismerőse ismerőseivel esett meg. A másik fia asszisztált abban, hogy elolvassa a magánlevelezéseinket. Ő is meséli a rémtörténeteket, amiket anyuci a szájába ad.
Párom megunta, és elköltözött. Hónapokig nem is beszélt egyikükkel sem. Most ott tartunk, hogy engem nyiltan nem hord el mindenféle k....nak. Rémtörténeteik vannak de érdeklődés hiányában egyre kevesebb. Én ebből a családból köszönöm, nem kérek nem fogjuk személyesen megismerni egymást soha. :)
Érdekes dolog, valóban, pedig mindig olyan anyósos viccek vannak, ahol a férfi a mártír, pedig több rosszat hallok a fiúk anyjáról.
Talán úgy vannak ezzel, hogy nekik egy lány se tudja megugrani a lécet, pedig már nagyfiúk van, valszeg megél más főztjén is, nem hal bele más takarításán se, nem kellen félteni.
Hál' Istennek nekem normális anyós jutott, inkább pont ő noszogatja/noszogatta a fiait afelé, hogy szerezzenek valami nőt maguknak.
Remélem én se leszek sárkány anyós :D Majd moderálom magamat.
Egyvalamit nem értek.
Kitől hallod vissza a csúnya beszólásokat, ha szemtől szemben kedves veled?
Mert a barátodnak nagyon nem kéne visszamondania ezt. Hisz ezzel csak növeli köztetek a feszültséget.
Tapasztalataim szerint főleg azok a fiús anyák, akiknek lányuk is van. Ott érvényesül a Menyem nem lányom -mondás.
Mivel nekem is van bazirendes anyósom, pontoasan tudom, hogy milyen anyós NEM szeretnék majd lenni. Főleg, mivel fiam van.
"Érdekes dolog, valóban, pedig mindig olyan anyósos viccek vannak, ahol a férfi a mártír, pedig több rosszat hallok a fiúk anyjáról."
A viccek nagy része abban az időben keletkezett, amikor a társaságban poénkodás nagyrészt a férfiak részéről volt elfogadott, a nőknek udvariasan mosolyogni volt szabad rajta. Plusz a vicclapokat is férfiak írták. Nem függ a gyereke nemétől az, hogy ki mennyire idegesítő ember (van gyerektelen lakástulaj, aki a bérlőjével szemben képes ugyanezt a stílust hozni...)
Azért lehet gyakoribb a konfliktus, mert gyakrabban költözik a nő a férje szüleihez, mint a férfi a feleségéihez, így több az esély az összezördülésre, illetve mert sok elvált anyuka a fiát tekinti "élete szerelmének", elvált apuka ritkábban nevel gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!