Elviselhetetlenek a tesóim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.Van 2 nővérem és 1 hugom.Na most amikor ezek hárman elkezdenek "menstruálni" olyan szinten kiborítanak hogy már rájuk vágtam az ajtót és elmentem itthonról.Elmentem boltba direkt kérdezem kell-e valami erre nem nem semmi.Mire haza érek letámadnak hogy most azonnal takarodjak vissza a boltba vegyek nekik csokit vagy éppen amit kívánnak.Mondom nekik hogy kérdeztem kell-e erre mondják miért hazudok.Szószerint vissza küldtek a boltba.Másik folyamatosan elveszik a cuccaim szó nélkül pedig ha kérnék odaadnám.Ha bemegyek a szobájukba és megkeresem szintén én vagyok a rossz mert nincs "magánéletük".A csúcs az volt amikor az egyik beadandó műszaki rajzomon ettek mert lusták voltak lemenni tányérért.Egyszer véletlen benyitottam mikor a nővérem pisilt (holott bejöttek múltkor sminkelni miközben zuhanyoztam) és a fejemhez vágta hogy milyen undorító perverz dög vagyok és szándékosan nyitok rájuk.Na meg reggel felkelek,felöltöznék ruhák sehol.Annyit kértem attól a szerencsétlen lánytól hogy vegye ki a mosógépből de arra sem volt képes.Pénteken ahogy jöttem haza vettem magamnak kaját amit haza vittem és mire átöltöztem megették.Most direkt csináltam neki kaját amit szeretnek jó sokat az persze egyiknek se kellett.Akkor ha eltűnik valami cuccuk rögtön rajtam keresik meg velem ordibálnak közbe meg ott van a szemük előtt.Amikor itt volt a barátnőm állandóan benyitogattak a szobámba és olyanokat kérdeztek hogy hova tettem már megint a bugyijukat.. Teljesen kész vagyok tőlük.Rá fogják hogy menstruálnak és milyen rossz ez nekik megérthetném a helyzetüket stb.Mindig az van amit ők akarnak.2014. nov. 15. 20:25
1/5 anonim válasza:
Hát az élet már csak ilyen mostoha. Zárd a szobád, te is nyugodtan kiszedheted a mosógépet, és lehet ám nemet is mondani.
2/5 anonim válasza:
Te jó isten :D Bele sem gondoltam eddig, hogy mi nők, milyen sárkányok lehetünk azokon a napokon :D Megyek, és előre bocsánatot kérek a következő éveimért és az eddig eltelt évekért a családom férfitagjaitól!
Kérdező, nem tudod bezárni az ajtód, hogy ne nyúljanak semmihez?
Csodállak egyébként, hogy mekkora türelmed van, engem biztosan nem tudtak volna rávenni, hogy menjek vissza csokiért - van két lábuk, menjenek.
3/5 anonim válasza:
Fú, csak sajnálni tudlak! Szerencsére nálunk 5fiú van és egy lány :D tesóimmal mindig visszavágunk húgomnak, ha a "nehéz napjain" merényletet követ ellenünk.
Szörnyű lehet neked
4/5 anonim válasza:
Remélem most vagy végzős...
Huzz el egy messzi fősulira.
5/5 anonim válasza:
3 nővel nőttem fel!Teljesen át érzem a helyzeted.Csak annyit tudok mondani,hogy ki tartást!Veled vagyok testvérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!