Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mindig csecsemőként, a hugicáj...

Mindig csecsemőként, a hugicájukként fognak tekinteni rám a tesóim?

Figyelt kérdés
majdnem 17 vagyok, érett a koromhoz képest, olvasok foglalkozok a továbbtanulással stb...de van 3 nagyobb testvérem(min bőven a húszas éveikben) akik mindegy mit csinálok, csak egy gyerek vagyok a szemükben. csodálkoznak, ha el akarok menni egy fesztiválra, nem aggódnak, hanem szó szerint megkérdezték, hogy és mégis mit csinálsz ott? mintha 5 éves lennék...és ugyanez van mindennel, csodálkoznak ha ittam 2 sört a barátnőimmel, vagy hogy pálinkáztam osztálykiránduláson, vagy ha csak egy trillert olvasok..meg nem szeretik ha velük megyek szórakozni, ők ketten, hárman elmennek mindenhova, de ha neadjisten, velük tartanék, vagy anya mondja, hogy menjek én is, elkezdik, hogy peersze majd biztos bébiszittelnek...lehet, hogy túl nagy a korkülönbség, de engem nagyon zavar, hogy nem ugyanolyan testvérükként kezelnek, hanem csak egy gyerekként..ez meg fog változni valaha? mert pl a szüleim mindig a koromnak megfelelően kezeltek..most is látják, hogy érett vagyok, értelmes, nem csak egy gyerek..de a tesóim ezt nem látják..írhat olyan is, akinek fiatalabb testvére, hogyan viszonyul hozzá, de olyan válaszát város elsősorban, aki átélte ezt, és talán kicsit idősebb, többet élt meg belőle.
2013. jún. 24. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 20 múltam és nekem nem változik. Bátyám 29 éves, nővérem 26. Sose vesznek komolyan, bármit mondok. Vőlegényemmel már felmerült a gyerektéma, hogy majd pár éven belül szeretnénk, ők meg csak lesnek, hogy jó lesz az 10 év múlva is. Költözni is szeretnénk nemsoká a vőlegényemmel, most emiatt is én vagyok az idióta, hogy minek, hova sietek, ők is 24-25 évesen mentek el stb.

Minden döntésemet leszólják. Amúgy jól megvagyunk de ezzel mindig kikészítenek.

2013. jún. 24. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
En 21 vagyok, egy 32 es egy 30 eves noverrel. Engem komolyan vesznek, de idobe telt, es tettem is erte eppen eleget. Pl. mondtam, hogy kimegyek aupair-nek, nem hittek, hat kimentem. Aztan igy kezdtem el utana az egyetemet, es igy mentem nyarra kulfoldre dolgozni, majd nyaralni, egyedul. Sose hittek, de mindig megcsinaltam. Azota nem megy ez, mint nalad, de 17 evesen meg velem is igy bantak.
2013. jún. 24. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok és van 3 bátyám, jóval a 30 fölött. És igen sajnos engem is kis gyerekként kezelnek. :D Ezzel nem tudok mit csinálni,talán az ő szemükben mindig én leszek a kis hugica. :) De az már néha idegesít mikor valami témához hozzá szólok , és akkor egyik azt mondja hogy én még ehhez pici vagyok.... Na szerintem én minden vagyok csak nem pici! :D Szóval nyugi majd változni fog idővel. Ki tudja. :)
2013. jún. 24. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Amíg nem lett komoly párkapcsolatom,és nem költöztem el otthonról,addig engem is így kezeltek,de amint meg lett a saját életem,hatalmasat változott minden.Türelem.Amint a saját életedet fogod élni,megváltozik minden.
2013. jún. 24. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, van egy 32 éves nővérem, kb 1 hónapja érzem, hogy felnőttként kezel
2013. jún. 24. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!