Szerintetek ez milyen hozzáállás?
Na, itt is felsorakozott a sok mucsaröcsögei jós(nő), akik pár sor alapján máris mindent tudtok a kérdezőről, az esküvői terveikről, a jövőjükről...
Kérdező, az eddigi válaszokból láthatod, hogy az emberek többsége egyszerűen rosszindulatú. Ahogy az apósod is. Nem szép a hozzáállása a dologhoz, és szánalmas volt előhoznia a pénz témát anélkül, hogy kértetek volna. Viszont legyél okosabb, ne hergeld magad. Sajnos el kell fogadni, hogy apósodtól nem várhattok semmit.
Ne félj, lesz ez még úgy, hogy ő fog ott tartani, hogy VALÓBAN szüksége lenne a ti támogatásotokra, mondjuk amikor rájön, hogy 40+ ledolgozott év után alig tud majd megélni a nyugdíjából.
“Nem is értem, komolyan, hogy ha a gyerekednek meg tudsz adni valamit, akkor iért fosztod meg tőle, csak azért, mert te sem kaptad anno meg...”
Azért, hogy megbecsülje ami az övé. Nézd meg a gazdagok esküvőjét, milliós ruhák meg minden, aztán semmibe nem veszik, sőt, elvárják, egymást túllicitálása a cél, nem a boldog közös élet kezdete. Én meg a pár tízezres ruhámban, amit én vettem magamnak, csak úgy feszítettem nagy büszkén.
Szerintem simán rosszindulatú. Az is csak egy ürügy, hogy az ő szülei sem adtak bele. (Nekem sem adtak, és nem sérelmezem, mielőtt valaki félreérti.) "Csak" megpróbált visszaélni a helyzetével, hátha rossz szájízt okoz nektek, mert egyes embereknek ez örömet okoz valami okból. És sikerült is neki.
Én sem értem miért ilyen valaki a saját gyerekével (még mással se nagyon tudnék így viselkedni), de az én párom szülei is teljesen ilyen mentalitásúak. Pl. a saját gyűjtött pénzét úgy kellett kikérnie, mert mikor elköltözött nem vitte magával. 3-szor indult neki, hogy na most aztán elhozza... (Durva, nem?) És azzal a szöveggel adták neki oda, hogy itt van fiam a pénzed, de többet ezen kívül nem adunk ám neked! (Miiiiiii???????)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!