Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez milyen hozzáállás?

Szerintetek ez milyen hozzáállás?

Figyelt kérdés
Apósom azt mondta nem ad bele az esküvőnkbe mert az ő szülei sem adtak régen az övébe. Nem mi kérdeztünk erre rá, egyszer csak mondta, hogy az esküvő nem olcsó,de ő nem ad bele, és nem az az akadálya, hogy nincs pénze hanem szimplán, hogy az ő szülei sem adtak bele, viszont én ezt nem tudom megérteni miért ilyen a fiával, pont hogy másként kéne viselkedni a saját gyerekével és nem úgy mint ahogy vele viselkedtek.
2018. aug. 17. 07:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
24%
Igaza van ! Éljen a tata ! Ti meg oldjátok meg máshogyan.Hajrá tata,csak így tovább !
2018. aug. 17. 11:00
 32/51 A kérdező kommentje:
#25 esküvő mióta rongyrázás? Nem olvastad végig amiket írtam? Nem a pénz kell, hanem az nem volt szép ahogy kinyilvánította a véleményét.
2018. aug. 17. 11:17
 33/51 A kérdező kommentje:
#26 Örülök hogy te tudod, hogy engem mi bánt igazán meg mi nem, hihetetlen hogy még mindig nem tudjátok felfogni amit írok.
2018. aug. 17. 11:18
 34/51 A kérdező kommentje:
#28 Írtam hogy van pénz az esküvőre..
2018. aug. 17. 11:19
 35/51 A kérdező kommentje:
#29,30 Örülök hogy ti értitek miről beszélek, ez a megnyilvánulás nem tetszett, ahogy mondta.
2018. aug. 17. 11:22
 36/51 anonim ***** válasza:
77%

Na, itt is felsorakozott a sok mucsaröcsögei jós(nő), akik pár sor alapján máris mindent tudtok a kérdezőről, az esküvői terveikről, a jövőjükről...

Kérdező, az eddigi válaszokból láthatod, hogy az emberek többsége egyszerűen rosszindulatú. Ahogy az apósod is. Nem szép a hozzáállása a dologhoz, és szánalmas volt előhoznia a pénz témát anélkül, hogy kértetek volna. Viszont legyél okosabb, ne hergeld magad. Sajnos el kell fogadni, hogy apósodtól nem várhattok semmit.

Ne félj, lesz ez még úgy, hogy ő fog ott tartani, hogy VALÓBAN szüksége lenne a ti támogatásotokra, mondjuk amikor rájön, hogy 40+ ledolgozott év után alig tud majd megélni a nyugdíjából.

2018. aug. 17. 11:39
 37/51 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell vele foglalkozni. Nálunk ez azért nem merült fel, mert senkitől egy fillért nem kértünk az esküvőnkre.
2018. aug. 17. 11:44
 38/51 anonim ***** válasza:
77%
Páromék családjában is hasonló volt, csak egy generációval feljebb. A párom nagyszülei valami önkormányzati lakásban laktak (sose laktak ilyenben, nem tudom pontosan hogy hívják), és felajánlotta az önkormányzat, hogy valami kb jelképes összegért megvehetik. És nem vették meg, mondván, az ő fenekük alá se tettek a szüleik lakást, hát az ő gyerekeik is dolgozzanak meg érte. Ez számomra is felfoghatatlan, sőt úgy rémlik, a gyerekek ki is fizették volna, csak ugye hivatalosan a tulajdonosnak kellett volna intéznie. Nem is értem, komolyan, hogy ha a gyerekednek meg tudsz adni valamit, akkor iért fosztod meg tőle, csak azért, mert te sem kaptad anno meg...
2018. aug. 17. 11:50
 39/51 anonim ***** válasza:
20%

“Nem is értem, komolyan, hogy ha a gyerekednek meg tudsz adni valamit, akkor iért fosztod meg tőle, csak azért, mert te sem kaptad anno meg...”

Azért, hogy megbecsülje ami az övé. Nézd meg a gazdagok esküvőjét, milliós ruhák meg minden, aztán semmibe nem veszik, sőt, elvárják, egymást túllicitálása a cél, nem a boldog közös élet kezdete. Én meg a pár tízezres ruhámban, amit én vettem magamnak, csak úgy feszítettem nagy büszkén.

2018. aug. 17. 12:00
 40/51 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem simán rosszindulatú. Az is csak egy ürügy, hogy az ő szülei sem adtak bele. (Nekem sem adtak, és nem sérelmezem, mielőtt valaki félreérti.) "Csak" megpróbált visszaélni a helyzetével, hátha rossz szájízt okoz nektek, mert egyes embereknek ez örömet okoz valami okból. És sikerült is neki.

Én sem értem miért ilyen valaki a saját gyerekével (még mással se nagyon tudnék így viselkedni), de az én párom szülei is teljesen ilyen mentalitásúak. Pl. a saját gyűjtött pénzét úgy kellett kikérnie, mert mikor elköltözött nem vitte magával. 3-szor indult neki, hogy na most aztán elhozza... (Durva, nem?) És azzal a szöveggel adták neki oda, hogy itt van fiam a pénzed, de többet ezen kívül nem adunk ám neked! (Miiiiiii???????)

2018. aug. 17. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!