Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez milyen hozzáállás?

Szerintetek ez milyen hozzáállás?

Figyelt kérdés
Apósom azt mondta nem ad bele az esküvőnkbe mert az ő szülei sem adtak régen az övébe. Nem mi kérdeztünk erre rá, egyszer csak mondta, hogy az esküvő nem olcsó,de ő nem ad bele, és nem az az akadálya, hogy nincs pénze hanem szimplán, hogy az ő szülei sem adtak bele, viszont én ezt nem tudom megérteni miért ilyen a fiával, pont hogy másként kéne viselkedni a saját gyerekével és nem úgy mint ahogy vele viselkedtek.
2018. aug. 17. 07:49
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
#7 Nem nyivákolok max te nem fogod fel amit írok.
2018. aug. 17. 09:17
 12/51 A kérdező kommentje:
#10 Van pénzünk mind a ketten dolgozunk!
2018. aug. 17. 09:17
 13/51 anonim ***** válasza:
29%
Tudod amikor nagyon szegény az ember, akkor az ételre kell a segítség, hogy ne haljon éhen. De a te esküvődbe miért is kéne beleszállnia bárkinek is? Senki élete nem fog függni attól, ha kevesebbet költesz. Hadd ne más állja már az elszaladt kívánságaidat.
2018. aug. 17. 09:32
 14/51 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó neked mi a bajod? Milyen kívánságokról beszélsz? Emberek ti valami kőkemény drogot tolhattok, semmi ilyenről nem volt szó a kérdésben, csak odafantáziáljátok....
2018. aug. 17. 09:34
 15/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért estek itt nekem, hogy én magamutogatós bulit akarok, meg elszaladt kívánságaim vannak, nem tudom ezt honnan szeditek, ugyanis én ilyet nem írtam, nem szeretnénk hatalmas esküvőt meg ilyen olyan drága dolgokat, ne aggódj nem milliókba fog kerülni! 😉
2018. aug. 17. 09:40
 16/51 anonim ***** válasza:
45%
Azt nem értem, hogyha van pénzetek esküvőre, akkor miért kell az após pénze?
2018. aug. 17. 09:42
 17/51 A kérdező kommentje:
#4,14 Köszi az értelmes választ! Bár látom a sok okos lepontozott
2018. aug. 17. 09:42
 18/51 A kérdező kommentje:
#16 Nem arról van szó, hogy a pénze kell, hanem a kijelentés nem tetszett a páromnak amikor azt mondta, hogy 'Azért nem ad bele mert az ő szülei sem adtak bele az övébe'
2018. aug. 17. 09:45
 19/51 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen normális hozzáállás. Nem ő akar esküvőt szervezni, hanem ti. Akár kétszemélyes esküvő, utána egy tál lecsóval a városháza büféjében, akár firlefrancos habos-zsabós álomesküvő 1200 vendéggel a Hilton báltermében, mindenképpen a ti dolgototok ezt megoldani, ő csak tisztázta előre a viszonyokat, hogy később ne legyen félreértés. Nézd a jó oldalát: így mondhatjátok, hogy a szervezésbe nincs beleszólása.
2018. aug. 17. 09:56
 20/51 anonim ***** válasza:
84%

Nem a pénz kell a kérdezőnek, hanem nem érti, hogy ha valakinek rosszulesett valami a saját szüleitől, akkor miért szivatja ugyanúgy a saját gyerekét tudatosan.

Ez ilyen magyar hozzáállás amúgy, hogy ha nekem rossz volt, akkor másnak is legyen rossz, meg dögöljön meg a másik tehene is.

Be lehet helyettesíteni a pénzt másra. Pl nevelőapám mindig elmeséltem, hogy gyermekkorában mindig a pincében volt sok alma, de mindig a rothadtakat kellett előbb enni, kivágni a rossz részt és mire végig érték rajta, mindig csak rothadtakat ettek, a frisset soha. Erre ugyanezt csinálta velünk.

Meg mindig sírt, hogy soha nem kapott semmi ajándékot karácsonyra vagy szülinapra, de azért mi sem kaptunk.

2018. aug. 17. 09:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!