Ti mit szólnátok erre? Teljesen kiakadtam!
Mellesleg van egy anyja, van egy apja, és azok a felelősek érte, nem én. Én tök mindegy mit mondok, attól én még nem vagyok "gyilkos". Idióta.
A szülők felelőssége, hogy utána nézzenek, vagy tudják, nem az enyém. Ők felelnek a gyerekükért, nem én. Szóval le lehet kattanni rólam, te gyalázkodó.
Nem te felelsz a gyerekért, ez tiszta, te elkezdted hiányos tudással az észt osztani. Ez a gáz, hogy okoskodsz, pedig nem tudod azt, amit szerintem a többség tud. Nekem se autóm, se jogsim, se gyerekem, soha nem utaztam kisgyerekkel, akit ülésbe kellett tenni, mégis tudom, hogy ölben nem szabad utazni vele.
Szóval nem baj, hogy nem tudsz valamit. Csak akkor maradj csendben.
Multkor volt a híradóba nagyi az ölébe fogta az unokát elől...baleset...nagyszülők másik unokának kb kutya baja a kicsi repült több 10 métert az öléből és meghalt.
Amugy én se adnám oda a kocsim ilyen helyzetben sőt rábeszélném a férjem menjünk 3an oda ahova anyós akart és bombázzuk majd képekkel a vén boszorkányt
"Anyós kitalálta, hogy akkor csak 3 napra mennek"
De remélem, máshova mint ti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!