Mit szólnátok ha kiderülne, hogy a párotok félrevezetett az anyagi helyzetét illetően?
Te egyedül gondoltad már akkor, hogy elég lesz majd egy közös otthonhoz? Vagy ezt ketten beszéltétek, amikor szóba került az, hogy kinek mije van.
Számomra az elképzelhetetlen, hogy tiszta, nyílt beszéddel ne derüljön ki egy ilyen sarkalatos infó.
Ha valóban csak hitegetett azzal, hogy készpénze van és nem ingatlana, nem volt szép tőle.
Neki mi a terve? Mert hogy csak rólad volt eddig szó. ...Gondoltad elég lesz...borult a rendezett életről szóló terved...
De ha már így alakult, nem hiszem, hogy egy ilyen lakásban nyomorgás lenne. Hitelt se vegyetek fel. Gyűjtögessetek, hogy ráfizetéssel mehessetek egy új helyre.
Igen, odaadta a megtakarítását úgy, hogy nem készült róla egy darab papír sem. A szülei nevére került a ház, és ennyi. "Persze kisfiam, tudjuk, hogy az a te pénzed, nincs elfelejtve." Ennyi amit "kap".
Ne viccelj már, hogy ezzel én az ő pénzén akarok élni! Én úgy tudtam, hogy közösen szokás megteremteni egy családi élet alapjait. Ha szerinted 50-50% élősködés, akkor nem tudok mi hozzáfűzni.
Őrjöngenék azt hiszem.
Szóhoz sem jutok. Bár te is hibás vagy azért mert ilyet bemondásra nem hiszünk el...durva tanulópénz volt ez neked.
Az is lehet, hogy kidobnám ezt a s**fejet a garzonból. Ketten elférnétek a gyerekkel, ő meg menjen aztán teremtsen egy otthont. Majd jelentkezzen ha lesz kecó, ahova költözhettek.
Ez a mondat itt a gond:
"Pontosabban a párom már a férjem, nem turkáltam a pénztárcájában"
Cica, ha nem ismeritek egymást és nincs információtok egymásról, akkor hogy a rákba mehettél hozzá és szülsz gyereket. Ennyi erővel egy idegennek is szülhettél volna.
Ha össze kötöm valakivel az életem, az a minimum, hogy tudunk egymás dolgairól, és nem szégyenlünk megkérdezni és tudni. Ha a másik megsértődne azon, hogy miért kérdezem meg őt a fizetéséről, munkájáról, megtakarításáról és nem beszélgethetnénk róla, ami alapján kiderül, hogy az a pénz még sincs, mert "letétben van", akkor azt hinném, hogy nem akar közösködni velem, nem akar komoly kapcsolatot, családot, gyerekeket.
Mivel egy családot két ember hoz létre gyerekestől, kutyástól, ezért az a minimum, hogy nincsenek titkok, mindenről tudunk kommunikálni, megbeszélni, és nem házasság után terhesen derülnek ki dolgok, csak azért, mert "jaj, milyen már, hogy a tárcájában turkálok". Hát B+, egy háztartásban éltek és közös jövőt terveztek vagy nem?
Ha már valaki, akkor verjék magukat hitelbe az anyósék, és fizessék vissza a pénzt. Oldják meg, kölcsön kapták azt a pénzt, és most kell a baba miatt, teljesen érthető.
A férjemet kipofoznám egy roggyant büdös papuccsal a megyéből. :D
Mit lehet erre szólni? Ő mit szólna, ha te meg hirtelen virítanál 4 hitelkártya adósságot, amikről semmit nem tudott, csak az utóbbi években természetellenes gyakorisággal burjánzottak a drága táskák az előszobában? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!