Ti mit szólnátok erre? Teljesen kiakadtam!
Hát, elég undorító egy nő lehet:-S
Nem szólnék semmit, de a kocsit se adnám oda, és ezután a találkozókat is a minimumra csökkenteném. Menjetek el hármasban a férjeddel és a gyereketekkel, ők meg oldják meg ahogy akarják.
Ez az egész már nagyon rosszul indul, és még el sem kezdtétek, mi lesz később..
100% nem mennék.
A fentiek irgalmazzanak nekem ilyen anyóstól..
Azzal kezdi, hogy együtt menjetek, aztán már te maradj otthon meg a gyerkőc?
Menjen már a .....
Írta, hogy a férjed se megy nélküled, akkor ti hárman otthon maradtok, ő meg csapkodja a s.ggét a földhöz.. Sárkány
"egyébként meg elválasztanak minket még a nyaralás alatt is"
Nem is értem, hogy miért akarsz egy ilyen anyóssal nyaralni. Menjetek ti el hármasban a férjeddel meg a gyerekkel, ők meg majd megoldják, ahogy tudják/akarják. Sőt, a helyetekben nem is mennék abba a szállodába, amelyikbe anyós szeretne, nehogy véletlenül összefussatok.
Ez annyira abszurd, hogy csak röhögni lehet rajta :D Nem is értem, ezt halál komolyan előadta?! Kezeld helyiértéken a dolgot: hibbant az öreglány, és nyilván utál téged valamiért. Egy gonddal kevesebb! Nem kell vele többet jópofizni.
A javaslatom az, hogy fogjátok magatokat a férjeddel, és menjetek el abba a hotelba hármasban, vagy mondjátok meg, hogy a cuccok miatt egy szabad hely van a kocsiban, amit fel tudtok ajánlani valakinek, döntsék el, ki az, aki jön, és ki megy vonattal. Más kérdés, hogy ezen után nekem nem lenne kedvem vele nyaralni, de már csak azért is megérné, hogy lásd nyúlni a pofáját...
Ezek után én már sehogy nem mennék el, az biztos!
De az autót se kapná meg. Oldja csak meg az utat, meg menjen nélkületek.
Semmit, szerveznék egy kis családi nyaralást nekünk hármunknak ahová kényelmesen lemennénk autóval, ők meg oldják meg ahogy szeretnék.
A kapcsolattartást pedig minimalizálnám a későbbiekben.
"Jaj, van egy ötletem, menjünk nyaralni együtt. Ja, te ne is gyere, csak a kocsidat add ide."
Háttöö... mondd, ez csak valami vicc, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!