Ti mit szólnátok erre? Teljesen kiakadtam!
Azt hittem csak az én anyósom (és apósom) ilyen.
Ő is mindig jön a család dumával és amikor a Férjem közli, hogy Neki a család a felsége és a 2 gyereke, kiakad és jön a hiszti, hogy velünk több időt tölt. 😃
Erre anyós, hogy akkor mi ne menjünk (vagyis én és a gyerekünk). - Ez mekkora már :D
Komolyan, én lehet leestem volna a székről röhögtömben. Mert ez már az a szint, hogy vagy nevetsz kínodban, vagy elküldööd az anyjába a kedves anyóst.
De bunkó nőszemély, férjed meg egy hülye irányítható pincsikutya, csak szólok!
Végre egy kérdező, akinek igaza van!
Na, de nagy hűhó semmiért!
"Férjem kérdezte, hogy hogyan fogunk beférni az 5 személyes kocsiba: anyós-após-nekik van egy 24 éves lányuk (férjem húga)-férjem-én- és a 2 éves közös gyermekünk?"
Nagy hűhó semmiért. Érdekes, hogy miken össze tud veszni egy család... és hogyan nem tudják megoldani a nulla "problémát".
A gyerek az első ülésen - amíg a férjed vezet - a te kezedben van, nem nagy kunszt. Ennyit ki lehet bírni mindenki érdekében.
Lehet váltani is útközben, középre kerül a kicsi, vagy valakinek az ölébe inkább... Mivel ők is az autóban vannak, és élvezhetik azt, hogy leviszitek őket. Nincs itt semmi probléma, csak felesleges viták, amiket emberek gyártanak!
Mindent meg lehet oldani!
"Erre anyós, hogy akkor mi ne menjünk (vagyis én és a gyerekünk)."
Nincs igaza, itt alapvető gondok vannak, úgy gondolom nem ma kezdődött az anyós-meny közötti csata. Ez annak a durva kivetülése.
"majd bérlünk még egy autót. De anyósnak meg ez nem jó, mert drága a bérlés"
Ez IGAZ! Mi a francnak, ha ott van az autó "ingyen"? Horrorisztikus az ára, plusz sok papírmunka, felelősség, hogy karcolás nélkül visszakerüljön. Egyáltalán ez a buta ötlet kinek jutott eszébe?
Ici-pici kényelmetlenséggel befértek a kicsivel együtt, kompromisszum kérdése.
Nem kell egy valag ruhát és fél háztartást se felpakolni, mindenki hozza a minimális cuccot, és akkor jó lesz!
"ő úgy akar nyaralani, hogy csak ők 4-en családként."
Semmi probléma, csak akkor ezt mondani kellett volna ELŐRE. Nem beizzítani a menyt, hogy együtt elmennek wellnessezni... Ez undok hozzáállás volt!
"Viszont azt akarja, hogy az én autómmal menjenek."
Mehetnének, ezzel sincs semmi gond, csak akkor ELŐRE kellett volna szólni, vissza az előző mondatos hsz.-emre.
"Mondtam, hogy nem adom oda, ha mi nem mehetünk."
Ez is szíved joga, mert nem volt fair. Ha az lett volna megállapodásként rögzítve, hogy ők most 4-en mennek, akkor én odaadtam volna.
Addig csinálok mást itthon, tiszta happy az élet. Ez sem baj.
De az anyós hozzáállását nem értem. Nem volt fair, ti viszont mint már említettem beférNÉTEK, ha AKARNÁTOK.
Akarat, és együttműködés szükséges, enélkül nem megy. Ha jóban van a család, nincs ez a vitás kérdés se.
De ti nem vagytok jóban...
Ki tudja miért, ezt neked/nektek kell tudnotok, hogy mi történt közöttetek, vagy miért is van ez?
Ennyi a hozzáfűznivalóm az egészhez :)
Kisgyereket nem utaztathatsz ölben, mert balesetben simán kirepül. Első ülésen pláne nem. Arra találták ki az autósülést, hogy biztonságban tudd őt szállítani.ez az elsődleges és nem az, hogy így több felnőtt férjen be.
A másik, hogy ha 5 felnőtt minimal cuccot pakol be, azzal is tele a csomagtartó, és ehhez jön még a kisgyerek szükséglete, ami általában fél csomagtartónyi kellék (tapasztalat). Ez sehogy sem összehozható, amit anyós is pontosan tudhatott már az elején, csak kihagyta az udvarias kérést. Nem akart ő együtt menni, csak rákényszeríteni, hogy te hátrálj ki a helyzetből.
15-ös vagyok, igazatok van, lehet rám okádni.
De az a stílus, és hangnem, amit ti megüttök... csak azért, mert valamit nem tudtam pontosan.
De beismertem, lehet ezt is nyugodtan lenullázni. Még anyagot is adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!