Az emberek (nők? ) miert utaljak az anyosaikat?
Bocsanat, ha tul altalanosito a kerdes, most ne ez legyen a tema.
En nem ismerek a kornyezetemben olyan embert, aki panaszkodott volna a parja anyukajara vagy rosszban lennenek :D Ez ilyen gyakorikerdesekes dolog? (gyerek vagyok még ehhez, magyarazzatok el legyszi :D )
Gondolom, mert tett érte az anyós. 🙄
Unatkozol?
Mert általában az anyósok azt hiszik mindent jobban tudnak a koruknál fogva.
Pl. Már feltalálták a popsi krémeket,mi azt használunk a gyereknek természetesen.
De anyós mindig megmondja hogy a jó öreg disznózsírnál nincs jobb popsi krém!
Na mikor már az 1000. Ilyen okoskodást hallod akkor elfogy az ember türelme!
Plusz sztem kicsit féltékenyek is hogy az egy szem fiacskája aki eddig csak az ő főztjét szerette,csak az ő véleményére adott,stb stb.
Már más nő teszi ezeket.
Ilyenkor indulnak hogy nem ért egyet anyos menyecske.
És már kész is a "nem szeretem anyosom" "nem szeretem a menyem" téma! :D
Nálunk apóssal is hasonló helyzet van!de az már másik téma.
Az anyósok miért utálják a menyüket?
Engem már akkor utált, mikor még nem is találkoztunk. Innen elég nehéz kialakítani egy jó kapcsolatot, akármennyire is próbálkozol.
Olvasgass a témában.
Szinte naponta van kiírás, hogy pl. tejallergiás gyereket túrórudival eteti, mert ő felnevelt két gyereket és jobban tudja. Vagy a gluténallergiára legyint, hogy divathóbort. Ő azt is jobban tudja.
Azt vettem észre, hogy valahogy nem képesek megemészteni, hogy a gyereküknek elég jó valaki ahoz, hogy elképzelje vele a családalapítást.
Rengeteg kérdés van rossz anyákról is: szerinted jó anyós lesz belőlük?
Anyósom elég buta, mellé igazi mártír lélek, + tegyük hozzá, szeret szart kavarni.
De nem utálom. Néha felmegy a pumpa, de mivel abszolút nem vagyok kétszínű, sem egy finomkodó típus, én odavágom a dolgokat, és ennyi. Megvannak a hülyeségei, amikből voltak konfliktusok (okoskodás, beleszólás olyan dolgokba, amikbe nem kéne), viszont többnyire megtanultam kezelni.
Az anyámat már nehezebb, ő aztán tényleg a "kötjük az ebet a karóhoz" mentalitású, + más hibáit mikroszkóp, a sajátját a szőnyeg alá helyezi...
Férfi vagyok és utálom az "anyósomat" - feleségem mostohaanyja.
Mindenkinél okosabbnak hiszi magát - holott olyan hülye, mint a segg -, mártírkodik állandóan, erőszakos természetű. Ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy ő szeretné, megsértődik, az apósommal mindenért kiabál...
Sajnos a kedvesem anyukája már meghalt, pedig ő kedves, nyitott nő volt, bármivel fordulhattunk hozzá, mert nem kinevetett, hanem segített, ahogyan tudott. Sok jó tanáccsal szolgált, de a mi érveinket is elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!