Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az emberek (nők? ) miert...

Az emberek (nők? ) miert utaljak az anyosaikat?

Figyelt kérdés

Bocsanat, ha tul altalanosito a kerdes, most ne ez legyen a tema.

En nem ismerek a kornyezetemben olyan embert, aki panaszkodott volna a parja anyukajara vagy rosszban lennenek :D Ez ilyen gyakorikerdesekes dolog? (gyerek vagyok még ehhez, magyarazzatok el legyszi :D )

2018. júl. 5. 06:33
1 2 3
 1/30 Alexa890610 ***** válasza:
66%

Gondolom, mert tett érte az anyós. 🙄

Unatkozol?

2018. júl. 5. 06:44
 2/30 anonim ***** válasza:
75%

Mert általában az anyósok azt hiszik mindent jobban tudnak a koruknál fogva.

Pl. Már feltalálták a popsi krémeket,mi azt használunk a gyereknek természetesen.

De anyós mindig megmondja hogy a jó öreg disznózsírnál nincs jobb popsi krém!

Na mikor már az 1000. Ilyen okoskodást hallod akkor elfogy az ember türelme!

Plusz sztem kicsit féltékenyek is hogy az egy szem fiacskája aki eddig csak az ő főztjét szerette,csak az ő véleményére adott,stb stb.

Már más nő teszi ezeket.

Ilyenkor indulnak hogy nem ért egyet anyos menyecske.

És már kész is a "nem szeretem anyosom" "nem szeretem a menyem" téma! :D

Nálunk apóssal is hasonló helyzet van!de az már másik téma.

2018. júl. 5. 06:52
 3/30 anonim ***** válasza:
80%

Az anyósok miért utálják a menyüket?

Engem már akkor utált, mikor még nem is találkoztunk. Innen elég nehéz kialakítani egy jó kapcsolatot, akármennyire is próbálkozol.

2018. júl. 5. 06:58
 4/30 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon sokaknál minden rendben. Csak ők ezt nem írják ki a gyakorira. :)
2018. júl. 5. 07:01
 5/30 anonim ***** válasza:
86%
Hat nem tudom. Az én anyósom pl itt el velünk. Ő mos, eh a heppje. Megszámlálni se tudom mennyi ruhámat tette már tönkre. Kimosta a gyapjú blézeremet 90 fokon, a fekete ruhákhoz hypot tett, a pirosakat össze mossa a fehérrel. Csak ag én ruháim járnak így, a többieké soha. Időnként főz, természetesen csak és kizárólag olyat, amiről tudja hogy én nem eszem meg. Ha vendégek jönnek és épp ő főzi a kávét, nekem valahogy sosem jut. Átrendezi a konyhát, mert neki úgy esik kezére a havi egyszeri főzésnél, átrendezi a nappalit, mert neki nem tetszik ahogy én elrendezem. A virágaimat naponta kétszer meglocsolja, szinte mind szét van rohadva. A múltkor összetörte valahogy az egyik csészémet, amit ajándékba kaptam és nekem sokat jelentett. Szerinte rossz helyre tettem, nem látta amikor mosogatott - igaz, nem a konyhában, hanem a nappaliban volt a szekrényben, sosem használtam épp azért, mert értékes volt, dehat ugye nyilván én vagyok a hülye és teljesen ők nélkül utalom.
2018. júl. 5. 07:17
 6/30 anonim ***** válasza:
79%

Olvasgass a témában.

Szinte naponta van kiírás, hogy pl. tejallergiás gyereket túrórudival eteti, mert ő felnevelt két gyereket és jobban tudja. Vagy a gluténallergiára legyint, hogy divathóbort. Ő azt is jobban tudja.

Azt vettem észre, hogy valahogy nem képesek megemészteni, hogy a gyereküknek elég jó valaki ahoz, hogy elképzelje vele a családalapítást.

Rengeteg kérdés van rossz anyákról is: szerinted jó anyós lesz belőlük?

2018. júl. 5. 07:31
 7/30 anonim ***** válasza:
83%

Anyósom elég buta, mellé igazi mártír lélek, + tegyük hozzá, szeret szart kavarni.

De nem utálom. Néha felmegy a pumpa, de mivel abszolút nem vagyok kétszínű, sem egy finomkodó típus, én odavágom a dolgokat, és ennyi. Megvannak a hülyeségei, amikből voltak konfliktusok (okoskodás, beleszólás olyan dolgokba, amikbe nem kéne), viszont többnyire megtanultam kezelni.

Az anyámat már nehezebb, ő aztán tényleg a "kötjük az ebet a karóhoz" mentalitású, + más hibáit mikroszkóp, a sajátját a szőnyeg alá helyezi...

2018. júl. 5. 07:36
 8/30 anonim ***** válasza:
17%
Talán. mert a mai fiatalok közül sokan okosabbnak hiszik magukat az anyósuknál! Csak egy példa: 1 éves volt a lányom, amikor az öblítőtől kisebesedett a popsija. Hiába cseréltem öblítőt, kenegettük a gyerek orvos, bőrgyógyász által felírt szuper, drága kenőccsel, nem használt semmit. Az utcában lakik egy 80 éves gyerekorvos. Ő javasolta, hogy felejtsük el a sok gyógyszertári vacakot és az öblítőt is. Öblítő helyett ecetet, gyógyszer helyett sótlan, disznózsírt ajánlott. Néhány nap után teljesen rendbe jött a kislányom popsija.
2018. júl. 5. 08:17
 9/30 anonim ***** válasza:
96%

Férfi vagyok és utálom az "anyósomat" - feleségem mostohaanyja.

Mindenkinél okosabbnak hiszi magát - holott olyan hülye, mint a segg -, mártírkodik állandóan, erőszakos természetű. Ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy ő szeretné, megsértődik, az apósommal mindenért kiabál...

Sajnos a kedvesem anyukája már meghalt, pedig ő kedves, nyitott nő volt, bármivel fordulhattunk hozzá, mert nem kinevetett, hanem segített, ahogyan tudott. Sok jó tanáccsal szolgált, de a mi érveinket is elfogadta.

2018. júl. 5. 08:30
 10/30 anonim ***** válasza:
87%
Azért mert kölcsönösen hülyének nézik, megvetik egymást. A fiatalok ostobának tartják az öregeket, az öregek tapasztalatlan taknyosnak a fiatalokat. Kész is a gyűlölködés.
2018. júl. 5. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!