Csak én unom az ilyen szar az anyósom kérdéseket?
19-es, nekem semmi bajom AMÚGY az oldallal, mert nem olvasom ezeket a sokadik kamuszarokat.
De TE igencsak frusztrált lehetsz ;)
Attól, hogy NEKED és sok más embernek normális anyósa van, vagy legalábbis kulturáltan tudja kifejezni magát még ha nem is elégedett, még sok embernek nem lesz az.
Az exbarátom anyja tipikusan ilyen gonosz, beszólogatós szipirtyó volt, aki ráadásul le is húzta az exemet pénzzel, mert lusta volt elmenni dolgozni.
A jelenlegi anyós-jelöltem meg habár okoskodó, de legalább minimálisan kötekedik, és nincs vele baj.
Én ismerem mindkét végletet. Amíg csak a "rossz anyós-jelöltem" volt, én se írtam ki kérdést, hogy hogy lehet másnak jó anyós-jelöltje, hiszen nem létezik, hogy olyan sok jó anyós van, mert az én anyós-jelöltem egy szipirtyó. Egyszerűen meg tudtam érteni, hogy attól, hogy nekem egy bunkó anyós-jelölt jutott, attól másnak még lehet olyan anyósa, akit a második anyukájának tekint.
Neked is meg kéne ezt értened, hogy NEM TE vagy a "viszonyítási alap".
Utálkozást pedig elég ritkán látni itt, inkább az van, hogy leírják a problémájukat az emberek, és a kommentelők javasolnak valamit/mesélnek, hogy az ő anyósuk milyen. De nagyon ritkán látni olyat, hogy "dögölne meg az anyósom" - szerintem ezt csak felnagyítod, mert már azt nehéz elhinned, hogy másoknak nem jó anyósuk van.
//Egyébként miért csodálkozol azon, hogy csak többnyire rossz-anyósos kérdések vannak? Te írnál ki kérdést arról pl, hogy "olyan jó a viszonyom anyósommal, mit tegyek, hogy még jobb legyen?" vagy bármi egyéb, tehát nincs konkrét problémád vele és jól megvagytok? Nem hiszem.//
De, borzasztóan unom. Ahogy a "kit terrorizáltak a szülei" jellegűeket, meg a "pszichopaták a szüleim" féle kamuáradatot is. Ja, a "szüleim nem hagynak aludni" is szép széria (mit is képzelnek a ro.hadékok hogy mozogni mernek a saját otthonukban??)
A másik nagy kedvencem még a "jogosan érzem-e" féle csodás kérdések. Mintha az érzések jogi ügyek lennének...
Korlátolt vagy és buta. A párod édesanyja (basszus) nem gondol arra, amikor a fia választottját támadja, akkor azt a nőt szidja, akibe a fia szerelmes, és aki egyben az unokáinak életet adott?
Javaslom, ne olvasd ezt a kategóriát. Ide mindig is panaszkodni és szenvedni jártak az emberek, páran beszólogatni meg röhögni. Gyakorizás helyett inkább mars vissza a konyhába.
"De màs anyjàt még egy idegennek sem szidjuk"
Na menj már valahova te álszent, meg soha nem szidtál egy ellenőrt, egy tanárt, egy főnököt?! Elmondom, az is valakinek az anyja/apja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!