Csak én unom az ilyen szar az anyósom kérdéseket?
“De hogy mind ilyen legyen kizàrt.”
Nem is azok. Most az anyósos kamukérdés a menő.
De mondd már el nekem, miért ítélkezel te átlagos statisztikákról?
Miért ne fordulhatna elő? Te nem mutatnád ki a nemtetszésed ha a 23 éves fiad fejét elcsavarná egy büdös szajha aki a pénzére hajt, vagy ha a lányodat áltatná egy kis csicska és a lány nem venné észre a rózsaszín szemüvegtől, hogy nem is szereti a férfi? Rengeteg anyós van, aki nem tűri szó nélkül, hogy nem azt a párt kapta a gyereke, akit ő elképzelt mellé, és igen, ezt szóvá is teszik.
Szerinted az a millió anyósvicc alaptalanul keletkezett?
Nem magamból indulok ki, még csak nem is a környezetemből! És te se tedd! Azért, mert felénk ilyen szülők vannak, máshol még lehet kutyább a helyzet
Errefelé mindenki jól él, mindenkinek saját háza van és van mit ennie, de képzeld, ettől még van ahol az átlag utcán alszik és éhezik. (Ha nem érted miért hoztam fel a példát, azért, hogy értsd: nem mindenki olyan, mint te és a környezetedben élők)
Rengeteg anyós van, aki nem tűri szó nélkül, hogy nem azt a párt kapta a gyereke, akit ő elképzelt mellé - épp ez a gond! Ez a hatalommánia, irányításvágy! Mert te, TE elképzelted, és hogy mer önállóan döntnei a büdös kölke?
Te sem vagy százas.
4-es voltam
Bocs hogy megpróbáltam elmagyarázni a kérdezőnek, hogy miért ne akadjon ki ilyen hülyeségeken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!