Csak én unom az ilyen szar az anyósom kérdéseket?
Hát az ilyen meg szégyellje magát, de neked meg legyen jobb dolgod, mint ezeket a barmokat a lelkedre venni
Örülj neki, hogy te nem vagy ilyen ostoba
Nekem is van anyósom. Elég buta szegényke, nehéz a felfogása + szeret mártírkodni, de nagyobb baj nincs vele, sokszor segített, ha kellett, + a saját anyám se különb, sőt...
Én amit unok: "A férjemet lehúzza az exem a tartásdíjjal, közben a gyereknek mi veszünk mindent, anyuka biztos magára költi + a gyerek neveletlen, mert a hülye anyja nem neveli."... Na ilyenbe futok bele mindig, és rohadtul bicskanyitogató...
En egyutterzek a kerdes-kiirokkal , mert az en anyosom is egy katasztrofa gonosz no, aki anno meg neveloszulokhoz is adta a paromat, DE nem irok ki rola kerdest , pedig lenne ihlet... :D
Ha a te anyosod jofej, orulj, tedd ossze 2 kezed, es hallgass.
Nem csak te, a mai napon vagy 5! szar az anyós kérdést olvastam, szerintem egy emberke gyártja őket.
Akárcsak a
- ver az apám
- nem engednek betegen itthon maradni
- egyetemista vagyok, de kényszerítenek erre-arra
- anyám beteg, megfertőz
- .....
kamukérdéseket.
Miért nem mentek a francba erről az oldalról, ha ilyen kib.aszott sz.ar az egész?
Ja, én is unom a kérdéseket, hogy "utálom, de mégis foglalkozok vele" HA érted, hogy értem.
Élettelen csürhe
Akinek a f.asza kivan ezekkel a kérdésekkel az menjen futni egy kört, vezesse le a fölös energiáját, ne egy ilyen színvonaltalan oldalon picsogjon, hogy nincs színvonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!