Mit tegyek? Ha az anyósom egy pszihopata idióta
Nagyon furcsa dolgokat írsz. Úgy értem, sok embernek nehéz az anyósával, de ez a "földhözcsapás" és társai tényleg extrémek.
Nem volt esetleg valamilyen szitu, amikor valóban furcsán viselkedtél, kiborultál stb., és esetleg ezt túlozza el?
A másik kérdésem: szemtől szemben továbbra is kedves? Azokat, amiket leírtál, elmondja neked is, vagy mindig csak mástól (szomszéd, anyukád) hallod vissza? Mert ezeket jó lenne szemtől szemben tisztázni. Megkérdezni, hogy haragszik-e valamiért rád, van-e veled valamilyen problémája, megbántottad-e valaha stb.
Amiket leírtál, abból nekem úgy tűnik, hogy nem is annyira haragszik rád, mint inkább szélsőségesen kiegyensúlyozatlan személyiségnek tart (ezért mondhat olyat, hogy majd ő neveli a gyerkőcöt, vagy hogy bántani fogod a kicsit). De ha pont ő az, aki túlérzékeny, akkor simán lehet az is, hogy valamikor (pl egy vita során) te erősebben reagáltál (pl kiabáltál egyet), és ő ebből von le messzemenő következtetéseket.
Az se mindegy, hogy ő általában így beszél-e az emberekről (tehát akár a többi családtagjáról is), pl ha vki kicsit rosszkedvű, akkor már rögtön azzal gyanúsítja, h öngyilkos akar lenni, ha hallja, hogy egy házaspár veszekszik, akkor rögtön kitalálja, hogy válnak stb. Mert ha ő alapból ilyen, akkor ez nem nagyon fog változni.
Ha viszont van vmi konkrét oka, ami miatt ki van akadva rád, akkor azt esetleg meg lehetne beszélni.
Nem os értem amit irsz, van egy vagyis volt egy anyosom,most mi van?
16 hetes uh az igazábol 12 hetes, ez sem kerek nekem...
Illetve nyilván a konfliktusnak vannak elözményei, de ezek alapján egyikötök sem százas....
Szerintem ez a baja, hogy nem ismered a pontot, pl.
Tiszta ideg lettem, mire végigolvastam ezt az idehányt kitalációt :D
5-ös válaszhoz:
A "van illetve volt" megfogalmazás alatt szerintem azt akarta kifejezni, hogy "van egy jófej anyósom, illetve csak volt, mert mára egy pszichopata hárpia anyóssá változott", tehát a jelen és múlt idő változása a tulajdonságára, viselkedésére vonatkozott, nem arra, hogy maga az anyós megvan-e még :)
Lehet egyébként kritizálni a kérdezőt a helyesírási, központozási hibáiért, de az anyósával való problémája valószínűleg nem ebből fakad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!