Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Ha az anyósom egy...

Mom011 kérdése:

Mit tegyek? Ha az anyósom egy pszihopata idióta

Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni mert sokan hülyének néztek már de szerintem jogom van felrakni ezt a kérdést van egy vagyis volt egy anyósom aki az elején bírt aztán valahogy elkezdett velem kötözködni utálatos lenni meg a hátam mögött elhordott mindennek ez így ment 3 hónapig, aztán terhes lettem nem szóltunk melepetésnek szerettük volna eljött az a bizonyos 16 hetes ultrahang vizsgálat arról kértünk képet hogy bejelentsük hogy unokájuk lessz először nagyon örültek aztán anyósomat mintha kicsérélték volna elkezdett idegelni olyan dolgokat mondani amitől másnak a szája is tátva maradt olyanokat hazudozott a szomszédoknak meg az ismerőseimnek hogyha én megszülöm a gyerekemet az első sírásnál földhöz fogom csapkodni de ez még semmi az édesanyámat meg felhívta azzal hogy én csak szüljem meg a gyereket majd ő felneveli és elmegy vele gyesre most komolyan normális az ilyen? persze páromnak mikor elmondtam mit mondott nem nekem adott igazat hanem az anyának erről valami véleményetek vagy valami tanácsotok? mert se idegbeteg nem vagyok se bolond normálisan viselkedem mindenkivel ezért nemis értem miért csinálja ezt :(

2018. jún. 6. 17:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én megmondom a tutit,mert nálunk is hasonló volt,csak 1 évig nem jöttem rá mi van. El akarnak marni,hogy elvaljatok.
2018. júl. 20. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!