Anyósom miért nem ajánlotta soha fel, hogy tegezzük?
Azthittem,hogy majd legalabb az esküvő után már tegezni fogom.
Ugyanez van a párom tesójának a menyasszonyával is. Ő sem tegezi. Ellenben az en szüleim idősebbek pár évvel de ők már, az első bemutatásnál mondták a páromnak,hogy tegeződjenek.
Kicsit zavar,mert imádom az anyósom.. de tényleg,és annyira rossz ez a “csókolom stb..” inkább már kerülöm,hogy megszólitsam. Nem sértődne be a tegeznem, de hirtelen nem szeretnék átváltani.. 7 hónapos terhes vagyok és ma gondolkoztam,hogy ha megyünk hozzá, akkor az unokája “Szia mama!” Én pedig csókolomot koszönök majd? Érdekes..
Bocsi a hibákért csak telóról nem szeretek ékezettel írni.:)
Ha ő nem ajánlja fel, akkor nem illik elkezdened tegezni. A csendőr pertu lényege, hogy ő tegezhet, de visszafelé már nem szabad.
Anyósomat imádom, a legkedvesebb nő, akit csak láttam, és vele pár hónap ismeretség után változott, konkrétan nevetve kifakadt, hogy milyen béna már, hogy nem tudunk rendesen beszélni, tegezzem és sokkal jobb lesz. Úgy is lett.
Após viszont annak a híve, hogy az idősebbet megilleti, hogy a fiatalok magázzák és ennek megfelelően nem is mondott semmit. A férjem akadt ki 3,5 év után, hogy ezt tegyük egyformává, mert milyen az, hogy ha megyünk hozzájuk, akkor anyósnak egy kedves Szia!, a férjének meg egy hivatalos Jó napot! szól.
Neki ez fura volt, de a kislányunk miatt sokat találkozunk, most már nekem is macerás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!