Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Idegesitő rokonok a férjem...

Idegesitő rokonok a férjem részéről. Hogyan értethetném meg velük, h hagyjanak minket békén?

Figyelt kérdés

Adott a helyzet: épitkezünk, már lassan a befejezési fázisban tartunk a házzal kapcsolatban.

A férjem rokonai kijelentették, h ők már akkoris látogatni fognak minket ha tetszik ha nem (grillpartyk stb) abszolut ugy kezelik a házunkat mintha az ővék lenne. Holott én adtam (feleségként) elég sok költségvetést a házra... Egyszerűen bosszanto, h én gürizek legtöbbet a házra ezek meg már becuccolnának holott alig vagyunk otthon annyit dolgozunk...nem veszik figyelembe, hogy szükségünk van magánéletre... nagyon dühös vagyok és félek, h ez felesleges veszekedésekhez vezet vagy ne adj Isten váláshoz...

2018. máj. 27. 00:39
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
38%

A férjed gyenge jellem.

Te fogod megmondani, hogy nem alkalmas a látogatás, elfoglaltak vagytok, dolgotok van, pihenni vágytok, most nem aktuális a vendégség.

A férjed meg nem fogja felvállalni előttük, hogy egyetért veled.

És akkor beindul az uszítás, áskálódás.

Ritka kivétel, hogy nem fajul így el.

Rokonoktól jó messze lakni, alapvető recept.

Akik szeretik, úgyis meghívják egymást. A kéretlen rokoni népvándorlás a legnagyobb szerelmi házasságot is szétrobbantja., mert nincs magánélet.

2018. dec. 28. 05:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!