Mit csináljak hogy békén hagyjanak?
Rohadtul elegem van a családomból,konkrétan anyámból.
Állandóan megy a keverés valamin mindig kinlódik.
Ha keresem az a baj ha nem minden szemétláda vagyok hogy ilyen gyereke van hogy nem keresi.
Teljesen leminimalizáltam már a kapcsolatunkat,ha találkozunk akkor a húgomról tart kiselőadást hogy ő hogy kever rólam meg róla.
35 éves létemre már elegem van ebből nem akarok foglalkozni velük még is megtalálnak mindig .
Az eszébe se jut hogy a három lányunokájával foglalkozzon.
Azt hallgatom hogy ő mennyit segített az anyjának minden hétvégén ott volt takaritani,az élettársa már nem tudom hànyszor befenyitett még ezek után még én vagyok a szemét mert nem akarok vele találkozni.
Nagyon bánt ez az egész,és csak a lányaimat sajnálom mert a férjem részéről sincs épp toppon a nagymama.
Mit tegyek?
De komolyan?
Ha keresem kötekednek,mást szidnak ha nem én vagyok a legszemetebb mert lesz@rom anyámat....
Ha a saját családom (értsd: férjem, gyerekeim) érdekei megkövetelik, hogy a többi rokon szemében én legyek a legszemetebb, legaljasabb ember a világon, és ha éppen azért vagyok a legutolsó roh@dék a szemükben, mert éppen őket és magamat védem a rokonoktól, akkor hadd legyek.
Ne foglalkozz velük, ennyire egyszerű. Ha nem tudod elkerülni a találkozást, egyszerűen engedd el a füled mellett, amit mondanak, és próbálj minél előbb szabadulni.
Köszönöm,ezt fogom tenni.
Illetve igyekszem megfogadni.
Redukáld minimálisra a kapcsolatot.
Én is ezzel szenvedek, de legközelebb minden okoskodót elküldök az anyjába, ahová valók a kéretlen cs.szegetéseikkel együtt, és akkor talán észbe kapnak.
10 éve én vagyok a szr, szmét, hálátlan kis görcs.
Az a bajom hogy ennél minimálisabbra nem tudom azt gondolom,de tényleg még ezt is leredukálom amennyire csak lehet.
Tényleg ahogy írta egy korábbi hozzászoló energiavámpír,a húgod ezt mondta rólad igy kever úgy kever.
Ezt most meg akarja verni az élettársa azt is ...téboly.
Ha elküldöm a p...ba szépen! jön a mártirkodás hogy lehetek ilyen szemét ő felnevelt a négy testvéremmel együtt.
Sajnos az ilyen emberrel nem éri meg foglalkozni, nem szabad azt nézni, hogy családtag
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!