Mit tehetek hogy békén hagyjanak?
A történetem elég hosszú,próbálom a lényeget leírni,és ez alapján tanácsot kérni.
Nem túl jó gyerekkorom volt,az apám a fél életét börtönben töltötte,javarészt pórázon,bilincsben láttam.
Valamiért bár az okot nem tudom mindig is szerettem apámat,a kis idő amit együtt töltöttünk kint léte alatt valóban én voltam négyünk közül a liblingje.
Anyámmal sosem volt jó viszonyom,mindig is beakart fenyíteni többször veréssel is,aztán ebből kitörve elég hamar lepattantam otthonról.
Nekem mára három kislányom van teljesen más szellemben nevelem őket,mondjuk példának okáért egyszer nem kapott még egyik lány egy pofont sem,ezt is szóvá tette sokszor,hogy kapniuk kéne.
Felnőtt életem során rengeteg keverés volt a családban,eléggé egzisztenciális,karakán nő vagyok kiállok az igazamért.
A legtöbb illetve az összes keverést a húgom gerjeszti ,belevonva mindenkit.
Ez a legutóbbi is ebből alakult ki,pedig a sok "cirkusz" után mára teljesen leredukáltam mindkettővel a kapcsolatot.
Rengeteg szívfájdalmam van,például hogy a legnagyobb lány 13 a legkisebb 7 de egyszer sem volt példa arra hogy közössen egy cirkuszba elmentek volna.
A hugom kb havi rendszerességgel megcsinálja a fesztivált csak valamikor anyámat szidja nekem,erre én persze nem ugrok már régota.
Most is belekevert egy teljesen fatális sztoriba a férjemet,anyámat és még egy személyt,azzal az inditékkal hogy ők csetelnek.És ezt terjeszti a lakóhelyünkön,és hogy én kikelve hivtam anyámat hogy ők járnak.(a hugomnak van családja,gyereke is)Anyám persze a hugom verzióját hiszi el nem az enyémet,felhivja a gyereket.
A srác szerencsére nem hülye felveszi amit anyámmal beszélnek,szerencsére.Minden elhangzik kb 500xor elmondja anyámnak hogy igen az ő kisebbik lánya hivta ezzel és ezzel belekeverve az anyját,tesóját,sogórát.
Folyamatosan a beszèlgetés alatt anyám engem támad és gratulál a gyereknek hogy összeugrasztott minket,holott ezt kétlem ismer mindkettőnket egy ideje(engem is a hugomat is)nem hiszem hogy ez célja lenne.
Én pontot tettem az ügy végére,elhatároztam hogy végleg befejezem velük,anyám most támad a gyerekekkel hogy gyámhatóságra megy higy ő láthassa őket,holott egy gombóc fagyit nem ettek még vele közösen.
Az élettársa ma fenyegető üzenetet küldött hogy lerendez engem és a vejét,hozzáteszem anyámat helyrerakta már párszor.
Bármiről abban az abszolút kőtelező időben eltöltünk,téma hogy én mekkora hálával tartozok hogy ő felnevelt.
Mára (bár sosem voltam csendes) minden alkalommal elmondom neki hogy én nem kértem életet tőle.
Tény hogy egyedül nevelt minket,apám előéletét leírva,de azt hiszi hogy én kb 20 éves koromig amnéziás voltam es nem emlékszem semmire,hogy az én mamám és papám mennyire támogatott minket mindenben.
Elnézést ha kicsit hosszúra sikeredett.
Nagyjából ennyi...röviden
Lehet ezzel valamit kezdeni,,???
A leggyorsabb megoldás a költözés.
De az hogy jön ide, hogy a 13 és a 7 éves lányod nem mentek közösen cirkuszba?
Ha ez probléma számodra akkor csakis te és a férjed tehettek róla.
A szülőknek kéne elvinni őket cirkuszba, nem a 13 évesnek a 7 évest...
Illusztrálni akartam hogy a legnagyobb lànyom 13 éves,és ezalatt anyám egyszer sem vitte őket közös programra pl cirkuszba.
Nem a nagy lány a kicsit.
Mellesleg nekünk minden hétvégére van programunk,mindig viszem a lányokat valahova.
Akkor azt úgy kellett volna írni, hogy "Anyám még sose vitte közös programra az x és y idős lányaimat".
Így már értem.
De jobban belegondolva a menekülés nem megoldás.
Ki kéne provokálni nektek, hogy kárt okozzanak anyádék, ekkor feljelentés és távol tartási végzés kérése, így lehetne korrigálni az élethelyzetet.
Elnézést elirtam.
Nem kell provokálni,mára megfenyegetett az élettársa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!