Apám molesztál, mit tehetek? 15L
Néha csak megjegyzéseket tesz az alakomra, rosszabb esetben fogdos. Sokszor beszél közel az arcomhoz, túl közel. Legutóbb a fürdőszobában előttem kezdett vetkőzni. Szűk az a helyiség, a kimeneküléshez félre kellett löknöm, hozzásúrlódva. Gusztustalan.
Félek elaludni, 1/2 alkalommal rémálmaim vannak tőle. Ja és 11 éves korom körül az volt a hobbija, hogy este tapogat. Akkor még kezelni tudtam a helyzetet, volt két megbízható iskolai tanárom akik segítettek. De most külföldön élünk, senkihez se tudok szólni. Napi 16 órát kell ezzel az undorító hájdisznóval töltenem - otthon dolgozik és nekem nem lehet iskolán kívül kimennem. A folytonos tésza és sörszaga... a hájas karjai... hacsak rágondolok, felfordul a gyomrom.
Anya semmit se tesz, félti a kapcsolatukat. Nem fordulhatok a rendőrséghez mert úgy hiszem, azzal tönkretenném a családom hisz' mindenki apám pénzére van utalva. Azzal iszonyúan feldühíteném, így is kevés jut a családi kasszába, persze ő havonta új gitárokat vesz. ismerem, milyen szegénynek lenni így semmi esetre nem akarom azt újra átélni.
De attól, hogy nem tudok ellene tenni, úgy érzem magam, mint egy hivatásos. Pénzért testet...
Csak ki akartam írni magamból, de ha bárkinek van ötlete, hogy vethetnék ennek véget, minden tippet szívesen fogadok!!!!
"Nem fordulhatok a rendőrséghez mert... mindenki apám pénzére van utalva"
Hát persze!
Úristen, anyád nem anya, ha ezeket eltűri. Egy anya ilyenkor minimum addig ütné, amíg mozog az a féreg.
Költözni nem tudsz, nagymama, nagynéni, akárki?
Esetleg fenyegesd meg, hogy feljelented, a videófelvétel sem rossz ötlet.
Vagy mondogasd hangosan a közelében, hogy milyen undorítóak az elhízott, sörszagú férfiak.
Esetleg ha legközelebb próbálkozik, nevess az arcába. Azt az ilyenek nem csípik, elmegy tőle az önbizalmuk.
Vigyázz magadra!
Micsoda anya az ilyen, hogy ezt tűri???? Addig ütném a férget, míg mozog!
Fogalmam sincs mit lehet ilyenkor tenni, pláne úgy, hogy az anya is félti a jólétet. Nagyon sajnálom. :(
"ismerem, milyen szegénynek lenni így semmi esetre nem akarom azt újra átélni."
Hát akkor maradj egy molesztált, terrorban tartott gyerek... Tényleg ennyivel jobb, mint a csóróság? Meddig fogsz neki engedni a pénzért, amíg meg nem erőszakol? Vagy amíg anyádat meg nem erőszakolja? Vagy az utcán egy ártatlan kislányt? S akkor még örülhettek, ha meg nem öl. Az ilyen elmebeteg, kiszámíthatatlan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!