Mivel értethetném meg anyával, hogy felesleges kimennünk Ausztriába vásárolni, mert minden drágább kb?
Évente párszor kimegyünk 2-3 napra, ilyenkor szétnézünk Parndorfban, egy Bécshez közeli bevásárlóközpontban és elmegyünk Bécsbe is, mert anya nagyon szereti magát a várost. Viszont én már szinte mindent online rendelek meg, legyen szó cipőről, ruháról, vagy akár sminkről, kozmetikumokról. Sokkal egyszerűbb, bármikor megtehetem és rengeteg akciót fogok így ki. Ráadásul a választék is nagyobb.
De anya most kitalálta, hogy menjünk majd a tavaszi szünetben, viszont ahogy nézegettem az árakat, drágább szinte minden. Van, hogy csak 5-800 forinttal, de pl. a Zarában nagyobb volt az eltérés. Mondom neki, hogy online sokkal egyszerűbb lenne megvenni, amiket szeretne, de hogy az nem jó, mert biztosan nem azt fogják küldeni, meg átvernek, ellopják a kártyáról a pénzt és nem küldenek semmit...
Ráadásul nem is az osztrák határ mellett lakunk, hanem az ország másik végében, tehát fél nap simán elmegy autózással.
Rendszeresen utazunk, tehát nem arról van szó, hogy neki ennyi jut. Most is mennek áprilisban Rómába a barátnőivel, május elején Bécsbe koncertre szintén velük, utána velem is elutazik, még a vizsgaidőszakom előtt. Tehát nincs 'bezárva' ide, meg nem is szakad meg a munkában.
Ha közelebb lenne, nem kellene fél-fél napot a kocsiban ülve tölteni, még akár el is mennék "csak úgy". De messze van, fárasztó is az út.
Menni sem szeretnék igazából, mert a tömegtől, a rosszul megvilágított próbafülkéktől rosszul vagyok, vagy hogy konkrétan néha a kezemből veszik ki a ruhát mások. És még ehhez jön az, hogy itthon, az ágyamból sokkal olcsóbban megveszem ugyanazt a terméket.
Szeretnék a barátommal és a barátnőimmel is lenni kicsit.
Még jó, hogy 18 évesen elköltöztem... :D:D
De köszi a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!