Mivel értethetném meg anyával, hogy felesleges kimennünk Ausztriába vásárolni, mert minden drágább kb?
Évente párszor kimegyünk 2-3 napra, ilyenkor szétnézünk Parndorfban, egy Bécshez közeli bevásárlóközpontban és elmegyünk Bécsbe is, mert anya nagyon szereti magát a várost. Viszont én már szinte mindent online rendelek meg, legyen szó cipőről, ruháról, vagy akár sminkről, kozmetikumokról. Sokkal egyszerűbb, bármikor megtehetem és rengeteg akciót fogok így ki. Ráadásul a választék is nagyobb.
De anya most kitalálta, hogy menjünk majd a tavaszi szünetben, viszont ahogy nézegettem az árakat, drágább szinte minden. Van, hogy csak 5-800 forinttal, de pl. a Zarában nagyobb volt az eltérés. Mondom neki, hogy online sokkal egyszerűbb lenne megvenni, amiket szeretne, de hogy az nem jó, mert biztosan nem azt fogják küldeni, meg átvernek, ellopják a kártyáról a pénzt és nem küldenek semmit...
Ráadásul nem is az osztrák határ mellett lakunk, hanem az ország másik végében, tehát fél nap simán elmegy autózással.
Én is utálok online vásárolni. A méretek még hagyján hogy nem mindig egyeznek, de néha a ruha tapintása is borzalmas, meg egyszerűen szarul néz ki rajtam.
Nekem megéri az extra pénzt hogy tudom hogy tényleg jó és használni fogom, nem pedig megy a vöröskeresztnek vagy valamelyik csövesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!