Idegesitő rokonok a férjem részéről. Hogyan értethetném meg velük, h hagyjanak minket békén?
Adott a helyzet: épitkezünk, már lassan a befejezési fázisban tartunk a házzal kapcsolatban.
A férjem rokonai kijelentették, h ők már akkoris látogatni fognak minket ha tetszik ha nem (grillpartyk stb) abszolut ugy kezelik a házunkat mintha az ővék lenne. Holott én adtam (feleségként) elég sok költségvetést a házra... Egyszerűen bosszanto, h én gürizek legtöbbet a házra ezek meg már becuccolnának holott alig vagyunk otthon annyit dolgozunk...nem veszik figyelembe, hogy szükségünk van magánéletre... nagyon dühös vagyok és félek, h ez felesleges veszekedésekhez vezet vagy ne adj Isten váláshoz...
13: Vendégségbe akkor mész, amikor hívnak.
Ezt egy óvodás is tudja, komoly gond van, ha a férjed családja nincs tisztában alapvető emberi gesztusokkal.
Számos módon lehet visszautasítani dolgokat, de itt az a baj, hogy a férjed az akaratod ellenére akar vendéget hozni a házadba.
Csinálnék egy árkalkulációt, az anyagon felül mennyit ér a munkám, ami benne van. Bármilyen szitu van, ahol megpróbálják elfoglalni a házadat, megmondanád, hogy eladó a részed ennyiért, és máris használhatja kedvére a lakást.
Az ügyvédemmel beszélnék, eladás esetén hány nap múlva tud fogadni, ezzel az infóval tálalnám az árat a kedves jogtalan lakásfoglalónak és a férjnek.
Még valami, eddig megoldotta, hogy kettesben lehessetek?
Számodra elegendő időt töltöttetek kettesben eddig?
Nem lehetséges, hogy más elképzelése van a párkapcsolat tartalmáról, mint Neked?
Én amikor jönnek mondanám nekik, hogy "de jó, hogy nem 10 perccel ezelőtt jöttetek, éppen itt szexeltünk a konyhapulton/mosógépen stb... mellett, rajta, alatt..."
Nem hiszem, hogy utána még jönni akarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!