Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Idegesitő rokonok a férjem...

Idegesitő rokonok a férjem részéről. Hogyan értethetném meg velük, h hagyjanak minket békén?

Figyelt kérdés

Adott a helyzet: épitkezünk, már lassan a befejezési fázisban tartunk a házzal kapcsolatban.

A férjem rokonai kijelentették, h ők már akkoris látogatni fognak minket ha tetszik ha nem (grillpartyk stb) abszolut ugy kezelik a házunkat mintha az ővék lenne. Holott én adtam (feleségként) elég sok költségvetést a házra... Egyszerűen bosszanto, h én gürizek legtöbbet a házra ezek meg már becuccolnának holott alig vagyunk otthon annyit dolgozunk...nem veszik figyelembe, hogy szükségünk van magánéletre... nagyon dühös vagyok és félek, h ez felesleges veszekedésekhez vezet vagy ne adj Isten váláshoz...

2018. máj. 27. 00:39
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
harmonikus a házasságunk és szeretjük egymást..csak ez basz, h a férjem mindenkivel végtelenül kedves és ezeknek se tud nemet mondani... ez még nemválóok..csak a következményektől félek... hogy tudnám mindenkivel barátságosan megbeszélni, h egyszerűen NEM! vagyunk kiváncsiak rájuk (mert ezt férjem is tudja csak nem meri kimondani, h ne bántsa meg őket) de viszont rossz viszonyt nem akarok...csak egyszerűen megértetni velük, h van magánéletünk attol mert még fiatalok vagyunk
2018. máj. 27. 01:24
 12/41 anonim ***** válasza:
94%
Pedig az h nem léptek,és örlödsz,nem meritek kinyitni a szátokat,a rokonok meg kishiján majd a háloba is beülnek közetek,előbb utobb válook lesz.
2018. máj. 27. 01:26
 13/41 A kérdező kommentje:
ezért irtam ide, h tanácsot kérjek hogyan léphetnék, hogy ne kezdeményezzek veszekedést se a férjem felé se a rokonok felé...Intelligens és lényegretörő megoldást keresek...
2018. máj. 27. 01:28
 14/41 anonim ***** válasza:
94%
Az baj h vkinek szar lesz,meg kell mondani h nem vagytok átjároház,de a férjed már duzzog ahogy irod,itt bukik a dolog. Itt a gond,o maga h nem akar ezen változtatni,inkább ul a végtermékben ne h konfortálodni kelljen a rokonsággal,és ez is igy marad ha nem lépsz és állitod tények elé h intézze a rokonságát. Én megmondanám h a házunk nem átjároház,ha a férjem duzzog akkor duzzoghat magában..
2018. máj. 27. 01:47
 15/41 anonim ***** válasza:
93%
Meg kell értetned a férjeddel hogy ez nem mehet így és le kell állítania a rokonságát. Ha ezt nem érti meg, akkor baj van és valóban könnyen lehet rossz vége.
2018. máj. 27. 02:01
 16/41 anonim ***** válasza:
72%

13: Vendégségbe akkor mész, amikor hívnak.

Ezt egy óvodás is tudja, komoly gond van, ha a férjed családja nincs tisztában alapvető emberi gesztusokkal.

Számos módon lehet visszautasítani dolgokat, de itt az a baj, hogy a férjed az akaratod ellenére akar vendéget hozni a házadba.

Csinálnék egy árkalkulációt, az anyagon felül mennyit ér a munkám, ami benne van. Bármilyen szitu van, ahol megpróbálják elfoglalni a házadat, megmondanád, hogy eladó a részed ennyiért, és máris használhatja kedvére a lakást.

Az ügyvédemmel beszélnék, eladás esetén hány nap múlva tud fogadni, ezzel az infóval tálalnám az árat a kedves jogtalan lakásfoglalónak és a férjnek.

2018. máj. 27. 02:30
 17/41 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként nem lehet, hogy a férjed intimitáskerülés miatt csinálja ezt? Merthogy amikor együtt lehetnétek, akkor keresztbetesz ennek a programnak. Tán még épp ő kérte meg a rokonait...
2018. máj. 27. 02:32
 18/41 anonim ***** válasza:
24%

Még valami, eddig megoldotta, hogy kettesben lehessetek?

Számodra elegendő időt töltöttetek kettesben eddig?

Nem lehetséges, hogy más elképzelése van a párkapcsolat tartalmáról, mint Neked?

2018. máj. 27. 02:39
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugy érzem h a kapcsolattal is van vmi bibi,hiába állitja a kérdező h rózsaszin felhő van köztük,mert akkor a férjével megbeszélik és nincs is kérdés.
2018. máj. 27. 03:06
 20/41 anonim ***** válasza:
67%

Én amikor jönnek mondanám nekik, hogy "de jó, hogy nem 10 perccel ezelőtt jöttetek, éppen itt szexeltünk a konyhapulton/mosógépen stb... mellett, rajta, alatt..."

Nem hiszem, hogy utána még jönni akarnának.

2018. máj. 27. 06:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!