Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Idegesitő rokonok a férjem...

Idegesitő rokonok a férjem részéről. Hogyan értethetném meg velük, h hagyjanak minket békén?

Figyelt kérdés

Adott a helyzet: épitkezünk, már lassan a befejezési fázisban tartunk a házzal kapcsolatban.

A férjem rokonai kijelentették, h ők már akkoris látogatni fognak minket ha tetszik ha nem (grillpartyk stb) abszolut ugy kezelik a házunkat mintha az ővék lenne. Holott én adtam (feleségként) elég sok költségvetést a házra... Egyszerűen bosszanto, h én gürizek legtöbbet a házra ezek meg már becuccolnának holott alig vagyunk otthon annyit dolgozunk...nem veszik figyelembe, hogy szükségünk van magánéletre... nagyon dühös vagyok és félek, h ez felesleges veszekedésekhez vezet vagy ne adj Isten váláshoz...

2018. máj. 27. 00:39
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
92%

Miért sírsz előre,kész a ház ? Benne laktok? Ott vannak a rokonok? Gyere vissz pár hónap múlva..

Egy dolog,hogy mivel piszkálnak és ebből mi valosul meg,

Kulcsot nyilván senkinek nem adtok, egyszerűen nem kell beengedni őket ha nektek már terhes lesz az ott tartozkodás.

2018. máj. 27. 06:37
 22/41 anonim ***** válasza:
93%
Ha hívatlanul beállítanak, akkor közöld velük, hogy éppen indultok valami programra, menjenek szépen haza. Ha nagyon erőszakosak és képtelenek vagytok hasonló erőteljességgel nemet mondani, akkor fogjátok magatokat, beültök a kocsiba és elhúztok otthonról, őket a kerítés előtt hagyva. Néhány ilyen alkalom után nem fognak többet jönni, az ilyen potyázók nem szeretnek lyukra futni.
2018. máj. 27. 06:58
 23/41 anonim ***** válasza:
44%

Azért azt bírom, hogy az emberek itt rögtön elkezdenek a válással meg a szakítással dobálózni: ha a férj beengedi a rokont akkor hagyd el.

Ilyen hülyék járnak ide észt osztani.

A házasság nem egy zokni, ami ha kilyukad kivágom és kész.

A házassági gondokat meg kell oldani, erről szól, szeretet és kompromisszum.

Itt mindenki csak odavágja, hogy: hagyd el, válj el, ez így nem működik, stb.

Ugyan miért? Mert ez a könnyebb? Mert nektek ez a megoldáskészlet? Ezért kavarog egyedül annyi ember a világban, mert így gondolkodtok.

Én a kommunikációban hiszek, és azt a férjeddel tedd, ne pedig itt agyhalott vadidegenekkel. Itt úgyis csak annyit vágnak a fejedhez, hogy válj el, vagy fogd be a szád és ne hisztizz. Az emberi kapcsolatok ennél árnyaltabbak. És te is túl korán beszélsz válásról, rögtön az első problémák egyikénél? Ha így állsz hozzá akkor minek mentél férjhez?

2018. máj. 27. 07:17
 24/41 anonim ***** válasza:
68%

A férjed nem jószívű, hanem ANYATEJSZOPÓ, LEVÁLNI KÉPTELEN KISGYEREK!

Nem is értem, mit eszel rajta, egy önállótlan, bólogatójános, tiszta szánalom az ilyen "felnőtt".

Tudod, mi lesz ebből? Hogy egy éven belül elhagyod, mert ő nem fog változtatni, a családja visont állandóan a nyakatokra fog járni.

2018. máj. 27. 07:27
 25/41 anonim ***** válasza:
95%

23-as, neked az nem tűnt fel, hogy a kérdező férjecskéje szarik a kérdező fejére, és simán bólogat az erőszakos rokonoknak?

Ebből hacsak nem kapja magát össze válás lesz, mert értelmes ember a KEDVESÉVEL akar összeköltözni, és NEM akar átjáróházat a lakásból.

Csak épp a bibi, hogy itt a kedves meg képtelen a sarkára állni, és "jöjjenek csak".

Én is ezért hagytam el az exet, mert hiába szerettem, idővel rohadtul besokalltam, hogy amit anyja mond, az szent és sérthetetlen, menni kell minden második héten, különben hiszti van, és nem volt olyan, hogy NEM-et mond.

Emellett simán otthon hagyott 38 fokos lázzal, mert "anyja várja őt haza".

34 év alatt rajtam kívül és azóta sincs senkije, vajon miért.

Normális ember idővel kivágja az ilyen férfit-nőt.

2018. máj. 27. 07:32
 26/41 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ. Látom páran 1-2 mondatbol komplett személyleirást is képesek irni a férjemről :D

Az a helyzet, h anyosék abszolut intelligensen kezelik ezt, ők pl meg is mondtak, h "hat gyerekek alig vagytok itthon, majd jövünk ha hivtok". De van neki egy keresztapja aki szinte fiának tekinti a párom (holott sztem messziről nincs olyan kapcsolat közöttük, csak szegény öreg hiszi azt) és megvan arrol győződve, hogy ő majd akkor jön mikor akar, mert neki tökre tetszik ott ahol majd lakni fogunk :D és annyira értetlen hogy én már kisebb gesztusokbol igyekeztem a tudtara adni, h ezt nem kellene majd erőltetnie. Csak hát multkor egy családi bulin kibukott belőle, hogy őt ez hidegen hagyja, hogy majd én mit gondolok, ő jön :D eddig békén hagyott minket, mig lakásban laktunk, mert ezt megmondtam anno páromnak, h felejtse el, hogy ide beül vasárnap délutanonként (mert ez a szokása, mindenkihez beül megebédel, elkávézgat ha hivjak ha nem...) de valszeg tényleg az lenne a legjobb ha egyszer szexelésen kapnának :D bár, lehet akkor leülne és megvárná mig befejezzük egy kávé mellett :D

2018. máj. 27. 08:17
 27/41 anonim ***** válasza:
87%

Ja, hogy apuci neked duzzog és a pofátlan rokonainak nem mer nemet mondani.

Lehet a részeg rokon mégsem fog a nyakatokra járni. Mivel a férjed mamlasz, sajnos van rá esély.

Határozottan nemet mondani vagy lelépni pont mikor megérkeznek, még a kapun se tudjanak bejönni. Itt a túl kedves férj megint bekavarhat.

"Túl kedves", "duzzog"... hallod, hogyan tudsz rá férfiként nézni? Ez egy balga gyerek. Nem véletlen, hogy benneteket zaklatnának, hiszen a férjed elég nudli, férfiatlan.

2018. máj. 27. 08:24
 28/41 anonim ***** válasza:
59%
Mennyire lakok majd messze a többiektől? Ha nem olyan táv, hogy át lehet sétálni, akkor borítékolom neked, hogy 1-2 alkalomnál többször nem mennek. Nem gondolod, hogy majd 1 órát kocsikáznak ezért. Ha most otthon ülnek minden hétvégén, akkor ezen nem a ti házatok fog változtatni.
2018. máj. 27. 08:40
 29/41 A kérdező kommentje:
más városban laknak ami kocsival 20 perc, de állandoan ebben a városban tanyázik a többi rokon miatt és ahogy emlitettem "körbelátogatja a családot" hétvégente...
2018. máj. 27. 08:41
 30/41 anonim ***** válasza:
58%

Kezdésként (de csak kezdésként) megpróbálkoznék azzal, hogy ha már a kedves férjem nem tud nemet mondani, legalább megbeszélem vele, hogy szabjuk meg mi az idejét a látogatásoknak. Igen, így jönni fognak, de legalább nem akkor, mikor nekik van kedvük, és egy lépést máris tettünk a nemet mondás felé.

Tehát annyit mondanék, hogy szívem, most nem annyira jó, de mondjuk nekik 18-át, az nagyjából jó lesz.

Vannak keményebb módszerek is. Pl eljön a kedves rokon, és te a kisujjadat se mozdítod, se főzés, se ágynemű, se semmi. Férjecskéd hamar bele fog unni abba, hogy ő legyen a házicseléd, ha meg megkérdeznek, megmondod, hogy te nem hívtad a vendéget, mert neked nem volt alkalmas, mégis beállított, hát akkor ilyenek a körülmények.

Sógornőm azt csinálta (hasonlóan elmeroggyant rokonsággal), hogy az összes ágyneműt betette a szennyesbe, és mikor jöttek a rokonok, akkor az volt, hogy sajnos nincs tiszta ágynemű, senkit nem tud elszállásolni.

Vérmérsékleted szerint válassz. Ha viszont az emberrel nem tudtok erről őszintén, felnőttként beszélgetni, akkor nagy a baj.

2018. máj. 27. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!