Miert van az, hogy ennyire rossz a kapcsolata az anyos-menynek, szinte minden esetben? Akik hasonlo cipoben jarnak, miert vannak így? Anyos, es meny szerepben elok szemleletere is kivancsi vagyok!
Az en esetemben(vagyis anyosomeban) szinte minden valaszado "rossz anyos termeszet" tulajdonsaga megvan. Martírkodo, okoskodo,askalodo,mindenbe beleszol, es nem birja elviselni, ha nem melle all a kicsi fia. Nezegette mit vettunk, hogy apolom a gyerekeimet(pl furdeteskor, vagy ha betegek). Ma mar nem tartjuk a kapcsolatot pedig 15kmre elunk egymastol. Neki elso perctol nem tetszettem mert en nem tamogattam anyagilag, mint a masik gyermekenek a parja... Sajnalom, hogy ennyien vagyunk akiknek ilyen rossz kapcsolata van a parja edesanyjaval. Hiszen enis tudom, hogy mekkora teher ez erzelmileg es idegileg is. De amiota nem az eletunk resze sokkal nyugodtabb az eletem. Koszonom a valaszadoknak!
U.i: Remelem, mi tanulunk ezekbol a hibakbol es nem leszunk hasonlo "sarkany anyoskak" ⚡🙏😂
Azért, mert még azt is meg akarja mondani, hogy mit vacsorázzunk. Épp a boltban voltunk a párommal, nézegettük a páchoz való dolgoka mert pácolt húst akartunk csinálni vacsira, és telefonált az anyja, párom meg hát mondta, hogy mit tervezünk vacsira venni. Erre jött a belekontárkodás, hogy ne ezt együnk, hanem gyros-t csináljunk, meg tzatzikit stb, mert az jobb stb stb.
Persze, nem azt csináltuk, csak évek alatt idegesíti az embert, hogy a másik mindent jobban akar tudni, csak neki lehet igaza, csak az a jó, amit ő gondol, nem tudja elfogadni, hogy te másképp gondolsz valamit, és beszólogat miatta.
Nem veszekszem vele, nem is reagálok a beszólásaira, mert minek álljak le vele veszekedni, úgyis csak az a jó, amit ő gondol, de kezd idegesítő lenni.
28-as.
Örülj neki. Nyilván mindkét fél kell ahhoz, hogy harmonikus legyen a kapcsolat. Mi meg...? Tényleg? Csak mi vagyunk a hibásak? Az anyósok nem, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!