Rossz viszony az anyóssal?
Párom édesanyja egyszerűen 5 év után sem hajlandó engem elfogadni. Állandóan megjegyzéseket tesz a család előtt is,hogy nem illek az ő egyetlen fiához,mást képzelt el mellé. Mindig igyekeztem vele jó viszonyt ápolni,felköszöntöttem illően szülinapján,névnapján. Mégis mindig azon szurkol,végre szakítsunk. Konkrét indokot sosem mondott se nekem se a páromnak mi baja lehet velem. Dolgozom,főzök,mosok,takarítok. Egyedül apósom az,aki elfogadott és szeret. Anyósom olyan szinten utál,hogy volt arra is példa a családi ebédnél,hogy nekem nem terített meg. :DD de a szememben nagyon tud mézes mázos lenni,illetve ha pletykákat akar megtudni valakiről,valamiről.
Voltatok már ilyen helyzetben? Hogy sikerült megpuhítani az anyóst?
Egyenesen rosszul van attól,hogy ha belegondol mi lesz akkor,ha a fia elvesz és ne adj isten még a végén unokái is lesznek tőlem. Sosem tettem semmi rosszat neki,mindig illedelmes kedves voltam vele,pedig jó párszor megérdemelte volna a szitkozódást.
Párom szerencsére nem hallgat rá,és nekem is mondja mindig hogy ne vegyem fel a hülyeségeit,a lényeg hogy az apukája elfogadott és szeret engem az anyja meg “kattos”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!