Miert van az, hogy ennyire rossz a kapcsolata az anyos-menynek, szinte minden esetben? Akik hasonlo cipoben jarnak, miert vannak így? Anyos, es meny szerepben elok szemleletere is kivancsi vagyok!
Itt nem a gyűlölködésről van szó. Az én anyósom egyáltalán nem rosszindulatú velem - pusztán imád mindenbe belekontárkodni és tanácsokat adni :) Ezt meg én tűröm nehezen, így ha nyíltan nem is konfrontálódunk, azért engem ki tud ezzel borítani, bár visszafogom magam.
Ha egy impulzívabb, nagyobb szájú menye lenne, szerintem gyorsan öri-hari lenne köztük :D
Az en anyosom egy rosszindulatu, hideg no, aki sosem nevelte a gyerekeit, mindig le voltak passzolva valakinek ( rokonok, vagy gyamugy), szoval biztosan nem az a baja, hogy jottem en es elvettem tole. Mar csak azert sem, mert evek ota nem beszeltek, es en vettem ra a ferjem, hogy keresse fel es bekuljon ki vele sajat maga miatt, ne orizgesse a haragjat. Persze ezt mar megbantam azota, mert egy alattomos sunyi szemetlada az anyja, nem fogom megsiratni ha majd oda kerul a sor. :D
Csak azert irom le, h lassuk h nem csak olyan van h felti vki a pici fiacskajat, vagy h esetleg a meny valtoztatni kivan a csaladi hagyomanyokon, s ez nem tetszik anyospajtinak. A ferjem amugy nagyon jo viszonyban van anyummal, oszinten szeretik egymast, sosem volt balhe. Azt hittem, ha majd megismer az anyja, elfogad engem is, es akkor nekem is lesz egy bizalmasom az o szemelyeben, de hat.... csak egy utalatos rohadekot kaptam. :)
"szinte minden esetben"
Ez nagyon nem igaz, hogy szinte minden esetben.
Környezetemben teljesen normális anyós/após kapcsolatok vannak mindkét részről.
Te nem, sok helyen viszont simán, jellemzően ott, ahol az anya már betegesen "szereti" a "kisfiát".
Exemnél ez volt, 35 éves lesz, én voltam az első és egyetlen kapcsolata, de akkor is kéthetente anyuci szoknyája mellett ültünk.
Anyja MINDENBe beleszólt, azt hitte, ő az okos, tudálékoskodott, szerinte én
- nem takarítok
- nem tudok főzni
- a sütimre fanayalgott (érdekes mód mindenki másnak ízlett)
- nem vagyok a fiához való
Diplomás nő volt, de végtelenül sötét és rosszindulatú, folyamatosan beszólogatott, megértődött, nekem nem leheett "jó ötletem",mert leszólta.
A fia persze nem akart konfrontálódni "anyucival". Rendben, én meg beleuntam a nő hülyeségeibe és szakítottam végül.
Menyjelölt vagyok.
Anyósjelölt addig normális volt velem, amíg - szerinte - nem volt komoly a kapcsolatunk a párommal. Amint rájött, hogy itt bizony összeköltözés lesz, valamint idővel esküvő, azonnal 180 fokos fordulatot vett. Kitiltott az házából, olyan dolgokkal vádolt meg, hogy égnek állt a hajam. Tettem fel erről itt kérdést is. Gyomorgörcsöm van tőle, meg attól, hogy megint mikor jön rá az ötperc és mikor fog megint elhordani a sárga földig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!