Az anyós kutat a cuccaim között és a szobánkba járkál ha elmegyünk otthonról! Mit tegyek?
Párom mostohaanyja is ilyen volt, igaz én nem éltem náluk (nem is engedték volna). Párom mindig odazárt valamit (tűt, papírfecnit) az ajtajához, és ha le volt esve mire hazaért akkor tudta, hogy jártak nála. Természetesen vagy letagadta vagy megmondta, hogy csak takarított. Szó szerint a szemetét is átnézte, ha pénzt talált a szobában azt is elvette (ezen én mai napig ki vagyok akadva, hogy meglopott egy 12 éves gyereket, ráadásul többször is és nem kevés pénzt vett el tőle, amit évek alatt spórolt össze). Neki is csak a költözés maradt, hiába az apja háza, mert minél idősebb lett, annál durvábbak lettek az ellene elkövetett dolgok és persze a nő mindig kimagyarázta magát. Sajnos ezen csak a költözés segít.
(Amúgy attól, hogy az anyós van otthon még nincs joga más személyes dolgaiban kutakodni. Vagy, akik így gondolják azok a saját gyerekeik holmiját is áttúrják, mert hát az ő házukban van? A gyerekem párja meg nem egy idegen, mert valószínűleg már megismertem a költözés előtt és bele is egyeztem, hogy ott lakjon.)
"otthon azt csinál amit akar.
nem kötelező együttélni húsz évesen, ha nincs pénz."
Aki ilyen választ ad, az egy hasonló cipőben járó anyós. Ebben az országban nem könnyű a saját ingatlanhoz jutás. Manapság sok az a típusú szülő, aki nem akarja elengedni a gyerekeit... A leírt eset tipikus, nézd azt a jó oldalát, hogy gyorsan, és egyértelműen kiismered a párod szüleit. Lakva ismerszik az ember. Jobb, mintha sok év után leszel tisztában azzal, hogy mi rejlik a mosoly mögött. Amúgy az intelligencia, demencia, stb. szint a kulcskérdés. A saját ház nem jogosít fel arra senkit, hogy bármit megengedjen magának, erről tudna mit mesélni Natascha Kampusch. Amikor majd x éves leszel, te ne menj be a gyerekeid, és azok párjainak a szobájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!