Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós kutat a cuccaim...

Az anyós kutat a cuccaim között és a szobánkba járkál ha elmegyünk otthonról! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Együtt lakunk a barátommal (náluk) és kiidegel az anyósom. Amikor elmegyünk valahova átmegy a szobánkba és kutat nézi mi mindenünk van. A 6 éves kisgyerekkel együtt aki minden cuccomat szó szerint lopkodja. Mit tudok tenni? Amikor hazaérünk gyorsan átszalad a saját szobájába vagy a konyhába. Nagyon idegesítő és gyerekes. Bezzeg amikor otthon vagyunk sose jön át a mi szobánkba.
2018. márc. 2. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
21%

víz, gáz, villanyba mennyit adtok??

az hogy veszel két zsemlét az semmi

2018. márc. 2. 15:29
 52/69 anonim ***** válasza:
94%
Ez igaz, de valóban semmi köze a kérdéshez. Én legalábbis kétlem, hogy ezen múlna a túrkálás.
2018. márc. 2. 15:32
 53/69 anonim ***** válasza:
20%
azért ha ingyen héderel ott évek óta, akkor ne pattogjon, ha elvesznek tőle egy zsepit
2018. márc. 2. 15:34
 54/69 anonim ***** válasza:
79%

Igen, csak az egyik oldalt ismerjük.

Továbbá nagyon nem mindegy, hogy ingyen lakik ott és beleegyezés nélkül, vagy fizet és előre megbeszélve a dolgokat!

Valóban nem szép dolog ez az "anyóstól", de lehet, hogy így akarja elüldözni a lánykát, akit nem kíván/kívánt a házában látni, eltartani.

2018. márc. 2. 15:44
 55/69 anonim ***** válasza:
86%
#53: Itt nem az a lényeg, hogy elvesz egy zsepit, vagy sem, hanem az, hogy "kutakodik" és nem úgy tűnik, hogy egyszeri alkalomról van szó. Persze, van az az embertípus, aki nem bír a kíváncsiságával, csak rohadtul idegesítő. És erre valóban csak az albérlet, vagy a hazaköltözés a megoldás, mert aligha fog megváltozni.
2018. márc. 2. 16:01
 56/69 anonim ***** válasza:
54%

54es

Ha az anyósnak nem tetszik az, hogy ott él vele a lány vagy azzal van a problémája, hogy nem fizet eleget, akkor magára vessen, mást nem tud hibáztatni! Ha ő előre tudta, hogy neki teher lesz, ha odaköltözik vagy bármilyen oknál fogva (zavarja, nem kedveli, nincs elég hely, kellemetlen neki stb.) nem szerette volna, hogy odaköltözzön hozzá, akkor az elején meg kellett volna mondania, hogy “figyelj kisfiam és xy, nem szeretném, hogy ideköltözz, mert ez és ez” pont. Ahogyan a pénzügyeket (ki mit és mennyit fizet) is előre kellett volna tisztázni. Ez így korrekt, ez így a normális. Én azt mondom, hogy ha az anyós utólag jött rá arra, hogy ez így mégsem lesz jó, nem tetszik neki vagy valami problémája van, akkor még az is rendben van, mert senki nem láthatja előre, hogy mit hoz a jövő. Ugyanakkor nem az a megoldás, hogy ilyen alattomos módszerkhez nyúl, direkt megpróbál vele kicseszni, piszkálja, turká a cuccaiban, hogy majd így hátha sikerül elüldözni! Ez még óvodában talán elmegy, de normális felnőtt emberek le tudnak ülni egymással és meg tudják beszélni a problémáikat. Ha az anyós normálisan tudná kezelni a helyzetet, akkor elmondaná, hogy mi a baja és mit szeretne (mégis költözzön vissza, mert ez így mégsem jó-szerintem ezt is meg lehetne normálisan, értelmes emberek módjára beszélni, vagy pedig, hogy fizessenek többet ha valóban nem állják a saját költségeiket és az anyós “tartja el” őket-ezt is meg lehet beszélni) és akkor közösen meg tudnák beszélni, hogy hogyan tovább.

2018. márc. 2. 16:17
 57/69 A kérdező kommentje:
Én főzök magamra( nem csak zsemléket eszem) illetve az öblítőt, mosókapszulát és minden egyéb tisztálkodási eszközt saját magam veszem meg , bármennyire is hihetetlen! A rezsibe én nem, de a párom fizet , tehát ez nem kérdés. Fél éve lakunk itt. És igen meglett kérdezve és beszélve az egész ideköltözés. Így közelebb van nekem a fősuli illetve a páromnak a munka.
2018. márc. 2. 16:19
 58/69 anonim ***** válasza:
59%
Sose költözz Anyoshoz,de saját család is jobb minél meszebb.. Tapasztalat..
2018. márc. 2. 16:21
 59/69 anonim ***** válasza:
49%

54es vagyok.

Pont arra akartam célozni, hogy lehet, hogy nem volt megbeszélve ez az egész odaköltözősdi előre, és 'anyós' így próbálja nem tetszését kifejezni.

Nyilván nem ez a legjobb módja. Azonban a lány sem különb - ide jön kérdezgetni, amikor nyilván a KOMMUNIKÁCIÓ a megoldás.

2018. márc. 2. 16:21
 60/69 A kérdező kommentje:
Nem azért van ez az oldal , hogy kérdezzünk kedves utolsó? A párom beszélt már vele de szarik mindenre. Amikor nem ér rá a gyerekre foglalkozni és nem vagyunk otthon bedugja a szobánkba, a kisgyerek pedig mindent elvisz. Nyilván ez nem a kisgyerekre irányul. De könyörgöm felnőtt nő, nyilvàn elobb utobb a gyerekenek lesz parja.
2018. márc. 2. 16:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!