Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós kutat a cuccaim...

Az anyós kutat a cuccaim között és a szobánkba járkál ha elmegyünk otthonról! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Együtt lakunk a barátommal (náluk) és kiidegel az anyósom. Amikor elmegyünk valahova átmegy a szobánkba és kutat nézi mi mindenünk van. A 6 éves kisgyerekkel együtt aki minden cuccomat szó szerint lopkodja. Mit tudok tenni? Amikor hazaérünk gyorsan átszalad a saját szobájába vagy a konyhába. Nagyon idegesítő és gyerekes. Bezzeg amikor otthon vagyunk sose jön át a mi szobánkba.
2018. márc. 2. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
56%

"Bírom ezeket a válaszokat, hogy nem kellett volna odaköltöznöd meg hasonlók. Normális családoknál ez igenis működhet egy ideig."

És normális családoknál a beköltözőm liba nyilván ezerrel szidja a házigazdáit. Nem kell ott lébecolni. Van albérlet, minden. Akkor nem kell kötözködni a befogadó családdal.

2018. márc. 2. 08:52
 22/69 anonim ***** válasza:
67%
Akkor csak azért mert a kérdező költözött be a párja családjához szépen maradjon csendben és vágjon jó képet ahhoz hogy a személyes holmijai között kutakodik a párja anyja??? Eszem megáll....
2018. márc. 2. 09:02
 23/69 anonim ***** válasza:
54%
Ne maradjon csendben- és ne maradjon olyan helyen ahol NYILVÁN nem látják szívesen. Szép is lenne ha a háziak járnának lábujjhegyen a hat éves gyerekkel együtt a csaj miatt
2018. márc. 2. 09:07
 24/69 anonim ***** válasza:
75%
LoL, egyeseknek milyen szánalmas élete van :D
2018. márc. 2. 09:25
 25/69 anonim ***** válasza:
84%
Sajna az a helyzet h ilyen korban nem nagyon változnak már az emberek. Én is laktam párom anyjával ő éppen minden cuccot elpakolt. A fotelen hagytuk az eljárós ruhánkat mert h minden nap mentünk sétálni,szépen össze volt hajtva ő meg bedobálta a szekrénybe. Hiába szóltunk neki nem változott a dolog. 3 hónapot laktunk ott aztán elköltöztünk.
2018. márc. 2. 09:33
 26/69 anonim ***** válasza:
97%

Először a párod beszéljen vele. Ha nem akar vagy őt ez nem zavarja (bár milyen ember az, akit nem zavar, ha kutatnak a személyes cuccai között?), akkor neked kell vele beszélned erről. Nem támadóan, hanem szépen. Kérdezd meg, miért csinálja, esetleg szüksége van-e valamire, amit be tudnál neki szerezni?

Gondolom a rezsibe, házimunkába, főzésbe, fogyó holmik vásárlásába (pl. mosószer) beszállsz, így kérheted tőle, hogy a szobátokat hagyja békén.

2018. márc. 2. 10:20
 27/69 anonim ***** válasza:
74%
Költözz haza. Miért akarsz egy olyan helyen lakni ahol a ház tulajdonosa nem last szívesen és te se szeretsz ott lenni?
2018. márc. 2. 10:24
 28/69 anonim ***** válasza:
74%

1. költözöl el

2. költözöl haza

3. 20 évesen felesleges együtt élni anyóssal

Kössetek ltp-t, tegyetek félre, menjetek albiba!

2018. márc. 2. 10:46
 29/69 anonim ***** válasza:
88%

Én is laktam anyósnál. Ők azt akarták, hogy a fiuk el ne költözzön véletlenül sem otthonról a pénzre hivatkozva, hogy neki! jobb úgy. Ezzel pumpolták amíg nem jó szìvvel beadtam a derekam jó, legyünk náluk valameddig. Hát nem úgy gondoltam, hogy 2 évig is... Legnehezebb 2 évem volt.

Azt tudom javasolni, hogy mondjuk laktok ott 3 hónapig, addig össze szedtek valamennyit az albérletre, s ha megvan, elköltöztök. Vagy menjetek hozzátok, ha ott jobb a helyzet. Nem muszáj neked ott lenni, mehetne ő is ennyi erővel hozzátok lakni ugyanígy rövidebb ideig, mert őszintén szólva nagyon kapcsolatmegrontó amikor nem hagyják az embert felnőni, beleszólnak a dolgokba mert a gyerekem stb... Szóval sehol nem jó parkapcsolatban lakni, egyik szülőnél sem. Én szeretem a családomat, de én már külön akartam lakni. Az nagy baj amikor a másik fél meg nem. Nálunk sok vita volt ezen, magamon is csodálkozom mennyi türelmem volt. Az 2 év arra volt jó, hogy rájöjjek mennyire jó a magam urának lenni. Kiszolgáltatott voltam, hallgass volt a nevem... Amikor kiálltam magamért, már nem voltam olyan jó fej, pedig lehetett volna sokkal jobb a viszony amúgy. Nem lett volna alapból gond, ha arra buzdítja a gyerekét, hogy nőjjön fel és menjünk külön.

Az én házam az én váram. A családjánál ezt nyíltan kimondtuk, mindenki tudta, én is sokszor mondtam az anyjának, hogy tudom, hogy semmi szavam, ő sem tagadta ezt. De mondjuk attól az nem jogos, hogy a cuccaidban turkál akkor is ha az ő háza! Ha nem tetszik neki a dolog, akkor mondja a szemedbe, hogy ne lakjatok ott! Ennyi.

Esetleg rákérdezhetsz erre nála!

2018. márc. 2. 11:27
 30/69 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is a pároddal beszéld meg, hogy el tud- e érni annyit az anyjánáll, hogy ne túrja szét a cuccaitokat, vagy tényleg csak a hazaköltözés a megoldás.
2018. márc. 2. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!