Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátom anyukája el akar...

A barátom anyukája el akar adni nekem egy csizmát, de nem tetszik nagyon és sokallom is az árát. Hogy utasítsam vissza udvariasan?

Figyelt kérdés
Már megkérdeztem hogy hányas és mennyibe kerül. De sokallom ezt az árat meg amúgy sincs szükségem csizmara most. Hogy tudnám ezek után szépen visszautasítani.

2018. febr. 14. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
99%
Elmondod, hogy igazából nincs rá szükséged, és nem is fogott meg a portéka.
2018. febr. 14. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Köszönöm, de mégsem akarom megvenni, mert már itt a szezon vége, jövőre meg biztosan már kicsit más lesz a divat.
2018. febr. 14. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
"Átgondoltam és nagyon köszönöm Bözsi néni, hogy elsőnek rám gondolt, de így a tavasz közeledtével már nem szeretnék csizmára beruházni, mert azt az ötöt sem hordom, amik otthon vannak!"
2018. febr. 14. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Mond neki amikor felpróbálod, hogy nagyon nyomja a kislábujjad mert széles a lábfejed, vagy valami hasonló kamu szöveget.
2018. febr. 14. 19:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors választ!☺ Valamelyiket felhasználom :D
2018. febr. 14. 19:02
 6/8 szántóvető ***** válasza:
32%
ha nem tetszik miért kérdeztél rá az árára?mostmár nehéz lesz lerázni az öreglányt.mennyit kér érte?
2018. febr. 14. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Valóban az az opció a legjobb, hogy felpróbálod és mondod neki, hogy jaaaaj ez nagyon kényelmetlen nyomja a lábujjam sarkam stb stb de közbe mond neki hogy mennyire sajnálod pedig úgy tetszik. Így biztos nem sértődik meg.
2018. febr. 14. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ruhákat akart adni ingyen. Igazából fel sem próbáltam, mert már ránézésre láttam, hogy nem az én stílusom. Egyszerűen megmondtak, hogy nem hordok ilyen ruhákat. Nem lett belőle sértődés, ő is látta, hogy nem az én világom.

Ha már elhitte, hogy tetszik neked, érdekel akkor mondd neki, hogy nyomja a lábad, kényelmetlen. Legközelebb pedig rögtön mondd meg, ha nem tetszik, nincs rá szükséged, így fél perc alatt le lehet rendezni.

2018. febr. 14. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!