Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós takarít a szobánkba?

Anyós takarít a szobánkba?

Figyelt kérdés
Az milyen dolog már, hogy délután mikor haza érünk a munkából a párommal anyós bent takarít a szobánkba, minden felforgatva és kipakolva? Most ez másnál is így működik akik otthon laknak, vagy anyósnál, hogy ő csak fogja magát és kotorászik a holmijaink között?

2014. jún. 25. 17:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Három napja lakom az anyósomnál, de már én is kitakarítottam az ő szobáját is.
2014. jún. 25. 17:19
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

Mond meg neki, nem támadó hangvételben, hogy köszönitek szépen a segítséget, de máskor ne fáradjon ezzel.

Majd mindjárt jönnek, akik szerint ilyen-olyan pofátlan, hálátlan dög vagy, amiért anyós jó szívvel kitakarít, hogy neked a kisujjad se kelljen mozdítanod, te meg ezen pattogsz.

Amúgy én megértelek, én se szeretem ha "idegenek" kotorásznak a cuccaim között. (ez vonatkozik a férjemre is, akivel közös a szekrényünk. Én se kotorok nála, a tiszta ruháját max összehajtva az ágyra teszem, de a polcára nem nyúlok)

2014. jún. 25. 17:20
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező az a gond, hogy az nem a ti szobátok hanem a szemében az az ő lakása. Ezen semmi beszélgetés nem fog változtatni .
2014. jún. 25. 17:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én megértelek, én sem szeretném, ha mások turkálnának a szekrényemben a ruháim közt, a fiókjaimban, meg úgy általában a személyes holmimban.

Beszéld meg az anyóssal, hogy nem szeretnéd, ha ennyit fáradna, meg tudod oldani a takarítást. Ha mindenképpen segíteni akar, mondd meg neki, hogy szólsz, hogy mikor és olyankorra időzítsd, mikor otthon vagy. Te elpakolod a holmidat, ő meg mondjuk letörli a port, abban nincs semmi.

Hátha így nem lesz sértődés, más most nem jut eszembe.

2014. jún. 25. 17:25
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
Költözzetek!
2014. jún. 25. 17:26
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Brigikem, te vagy az? :D
2014. jún. 25. 17:26
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Pofátlan az anyós, de nektek meg nem kellene más nyakán élni, mert az is hasonló pofátlanság :)
2014. jún. 25. 17:28
 8/20 anonim ***** válasza:
74%

Nekem alap, hogy senkinek a cuccához nem nyúlok, és ugyanezt várom el én is (mostohaanyám rendszeresen átkutatta a dolgaimat, így ez nálam kényes téma). Párom ruháit összehajtom, az ágyára teszem, a szekrényéből max. vállfát veszek ki az ingeknek, vagy ha ő maga kér meg valamire, de akkor is ellenérzéssel, mert az az ő dolga.

De az az anyós lakása, ő úgy véli, a saját házában azt csinál, amit akar - ez is egy felfogás. Próbáljatok vele beszélni (valszeg megsértődik majd), de nem biztos, hogy hatni fog. Sok sikert,mindenesetre.

2014. jún. 25. 17:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit pakolt ki egyébként? Ha a fehérneműs fiókodat mondjuk, az tényleg durva, akárhogy is hozzá kell alkalmazkodnotok, mert nála laktok.

Ha csak segíteni akar, aranyos, csak kicsit másfele kell terelni, hogy ne a személyes cuccotok között matasson, ha ez nektek kellemetlen.

Ha nagyon nem bírjátok egymást, akkor valahogy külön kellene költözni. Mondjuk egy olcsóbb albérletbe.

2014. jún. 25. 17:32
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak pakolt, vagy ki is vasalt?

Ennyire nagy az unalom, hogy egy nap alatt 5-6 változatban jön ki ugyan az a kérdés?

2014. jún. 25. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!