Anyós takarít a szobánkba?
Ha annyira rossz és amúgyis tudjátok fizetni a megélhetéseteket akkor miért nem költöztök? Mazochista vagy?
Biztos nem vesznék ezen össze, hanem fognám magam és intézném a saját életemet. Mondjuk én alapból nem költözök anyóshoz így nem is volt még ilyen probléma.
A kérdés már csak az h vajon vasalt-e?:D
Ha szerencséd van, akkor meg tudjátok beszélni. Ha nem, és olyan mint az én drága nagytesóm, akkor sajnos le kell nyelni ezt a békát, vagy elköltözni.
Nálunk tesóm ha átjön hozzánk látogatóba(mi lakásunk, nincs semmi közösködés), akkor minden áron segíteni akar, amint betoppan. Hiába szólok rá, hogy ne merészeljen a vasaló közelébe menni, akkor húzza a gumikesztyűt és domestosozza a fürdőt...
Hiába magyarázom neki, hogyha átjön, akkor ne házimunkázzon, hanem beszélgessünk, mert én érzem magam kellemetlenül. Ő a fejébe vette, hogy neki segítenie KELL, és addig is én pihenjek, ő tud közben is beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!