Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós takarít a szobánkba?

Anyós takarít a szobánkba?

Figyelt kérdés
Az milyen dolog már, hogy délután mikor haza érünk a munkából a párommal anyós bent takarít a szobánkba, minden felforgatva és kipakolva? Most ez másnál is így működik akik otthon laknak, vagy anyósnál, hogy ő csak fogja magát és kotorászik a holmijaink között?

2014. jún. 25. 17:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ajánljad fel ,hogy te kitakarítod ne fáradjon vele.
2014. jún. 25. 17:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Ebbe amúgy még az a vicces, hogy pont tegnap rendeztem nagy takarítást a saját szobánkban. Ahol egyébként is mindig rend van, én magam is utálom a kupit. és az sem igaz, hogy élősködünk rajtuk, mert fizetjük a részünket.
2014. jún. 25. 17:47
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Ezzel jár a szülőkkel lakás. Ha úgyis tudtok fizetni akkor költözzetek el.
2014. jún. 25. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Ha annyira rossz és amúgyis tudjátok fizetni a megélhetéseteket akkor miért nem költöztök? Mazochista vagy?

Biztos nem vesznék ezen össze, hanem fognám magam és intézném a saját életemet. Mondjuk én alapból nem költözök anyóshoz így nem is volt még ilyen probléma.

A kérdés már csak az h vajon vasalt-e?:D

2014. jún. 25. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerencséd van, akkor meg tudjátok beszélni. Ha nem, és olyan mint az én drága nagytesóm, akkor sajnos le kell nyelni ezt a békát, vagy elköltözni.

Nálunk tesóm ha átjön hozzánk látogatóba(mi lakásunk, nincs semmi közösködés), akkor minden áron segíteni akar, amint betoppan. Hiába szólok rá, hogy ne merészeljen a vasaló közelébe menni, akkor húzza a gumikesztyűt és domestosozza a fürdőt...

Hiába magyarázom neki, hogyha átjön, akkor ne házimunkázzon, hanem beszélgessünk, mert én érzem magam kellemetlenül. Ő a fejébe vette, hogy neki segítenie KELL, és addig is én pihenjek, ő tud közben is beszélni.

2014. jún. 25. 18:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Most kotorászott vagy takarított?
2014. jún. 25. 18:37
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azért pakolta ki a szekrényeket és forgatott fel mindent, hogy megnézze van-e vasalnivaló :-DDD
2014. jún. 25. 19:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy szerinte az nem a ti szobátok, hanem az ő háza. Ott pedig rendnek kell lennie, és egyébként is mindenről tudni akar.
2014. jún. 26. 13:20
 19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. megnyugtatok mindenkit, nem vasalt. :D
2014. jún. 27. 06:41
 20/20 anonim válasza:
inkább örülnél neki, hogy kitakarítják a szobátokat...
2014. jún. 30. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!