Jövőbeli anyósom szentül hiszi, hogy ri**nc vagyok. Mit tehetnék?
Én ezt nem értem, hogy a párod anyja honnan tudja a te szüleid telefonszámát? Én 15 éve vagyok együtt a férjemmel, de az anyósom a 15 év alatt kétszer találkozott a szüleimmel. Telefonszámot, lakcímet sem tudnak. Ahogy a szüleim sem. Igaz nekem rendes anyósom van, szeretem, de attól, hogy két ember összeköti az életét azok szüleinek nem szokás kapcsolatban lenni. Minek adtad meg a szüleid telefonszámát?
Amúgy meg az állandó "vigyázz rá" telefonálásokat is hamar lezárnám. Ha telefonálna az anyám, én rögtön közölném vele, hogy abban a pillanatban, hogy jön a vigyáz rá, legyél óvatos szövegekkel a telefont szó nélkül leteszem. Ezt is csinálnám.
Tudod azt szokták mondani, hogy csak azokkal lehet ezeket megcsinálni, akik hagyják is. Párod tegye le a telefont szó nélkül ha téged szid. Ilyen egyszerű.
Szard le, vagy klimaxol vagy irigykedik az öreglány. A párodnak kellene ezt minél hamarabb rövidre zárni.
Én anyósjelöltem azzal volt el sokáig hogy drogos vagyok, kb. annak is ennyi alapja volt :D
Teljesen egyetértek veled!
Ha a férfit tényleg zavarja az anyja viselkedése, akkor ott kell letennie a telefont, amikor anyja elkezdni mondani a szokásos szöveget a párjáról.
Ha erre a férfi nem képes vagy nem hajlandó, akkor jobb, ha a kérdező addig lép le, amíg még lelkileg-anyagilag-jogilag nem bonyolódik bele jobban ebbe a kapcsolatba.
Kérdezted, hogyhogy ismerik egymást a két fél szülei. Nyilván egy kis faluban laknak és a gyerekeik kapcsolata előtt is ismerték egymást.
15-ös Te normális vagy? Mi az, hogy milyen ember?!
Ennyi erővel a Te egész megnyilvánulásod is jelzi, hogy milyen ember vagy... Buta...
On: Kérdező, a Párod helyében én is kinyomnám a telefont amíg így beszél az anyja.
Az a minimum, hogy bocsánatot kér Tőled anyóspajtás.
Te jó ég!
Hát én biztosan szétröhögtem volna az agyamat és kerestem volna,hogy hol van a kandikamera.
Eleve,normális ember evés közben nem sír,csak ha nagyon sz-r az étel.(De ugye akkor ez öngól lenne).
Nem értem a harisnya mióta ribis.
Burkoltan felkínálta az apósodat egy keringőre.
Itt valami nem stimmel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!