Jóbban ízlik az anyós főztje, mint a páromé, ezért a párom nagyon fúj rám. Mit tehetnék?
Ezért nemértem, miért kell fújnia a párodnak. Nyilván az édesanyjának sokkal több gyakorlata van már a főzésben. Majd ha ő is ennyi idős lesz, biztos neki is jobban fog menni.
Jól főz amúgy a párod? Dicsérd meg néha, hátha etől jobban érzi magát. Te hogy főzöl, kérdező?
Te nem sokat, de a párod igen!
Tanuljon meg főzni az anyjától.
Tanácsot kérni az anyjától, odaállni mellé mikor főz, hogy mutassa meg hogy csinálja, ez nem szégyen!
De megsértődni könnyebb...
Ezen miért kéne kiakadni?
Szerintem értelemesen ellehet mondani,hogy ízlik ez a kaja amit főztél drágám, de legközelebb én a helyedben kicsit több fűszert tennék bele.Vagy nem főzném így túl a tésztát..Bármilyen építő jellegű kritika jó.
De egyébként nem vagyunk egyformák, kinek mi ízlik.
Ha nem annyira ízlik a párod főztje, akkor főzzetek közösen és kicsit formáld a te ízlésedre a kaját.
Valóban nem duzzognia kéne, hanem megtanulni változtatni.
Én többféleképpen eltudok készíteni egy ételt, de ha a férjem azt mondja, hogy "úgy csináld ahogy muter szokta", akkor megtudom úgy csinálni.
Te csak dicsérj, óvatosan, köszönd meg, bármit adnak!
Fiatal pár vacsorázik.
- Hmm, de finom ez a vacsora!- mondja az ifjú férj
-Igen, ugye milyen jó,
hogy legalább tökfőzeléket és vaníliás pudingot megtanultam készíteni anyámtól? -lelkendezik az ifjú feleség
-Igen! és ez most melyik?
Én tisztában vagyok vele, hogy anyukám jobban főz, mint én. Neki ez a hobbija is. Egész kis korától főz, járt mindenféle iskolákba és tanfolyamokra is.
Engem nem zavar. Sőt, én is imádom a főztjét, és imádom, hogy sokszor főz nekünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!