Mit tehetnék, ha a barátom szülei átjönnek hozzánk, és sosem veszik le a cipőjüket?
Gyakorlatilag az Ő házukban élünk a barátommal kettesben.
Ha meghivjuk oket vacsira vagy csak átjonnek kivancsiskodno sosem veszik le a cipőjuket.
Én nem szeretnék szolni nekik, hogy vegyek le a cipojuket mert akkor az lenne hogy ‘de ez az ő hazuk... azt csinalnak amit akarnak.’
Lehet hogy nem illik levetetni..de egy normalis ember magától leveszi.!
Hozzánk eddig bárki jött automatikusan levették.
És ők mindenhol ezt csinálják?
Én vennék a helyedben ilyen vendégpapucsot es amikor megint mennek akkor mondanám hogy most már nyugodtan levehetik a cipőt nem fognak felfázni..
Én ilyen esetben gyorsan felporszívózok és felmosok miután elmentek, sajnos vannak ilyen bunkó emberek.
Persze ha lenne kikészítve vendégpapucs, akkor talán levennék a cipőt.
Csak Magyarországon szokás levetetni a vendég cipőjét, az alacsonyabb osztályhoz tartozó családoknál! Van lábtörlő, és van porszívó is! De miért lenne jobb, ha esetleg izzadt lábbal jár a vendég a lakásban vagy éppen gombás a lába? Az orvossal vagy a főnököddel is leveteted a cipőjét?
Arra számíts, ha a barátod szüleivel leveteted, bunkónak fognak tartani és esetleg a kapcsolatotok rovására mehet.
Lusta vagy, ha kell takarítani?
"Az orvossal is leveteted a cipöjét?"
Nincs rá szükség magától leveszi..
És nem arrol van szó hogy nincs porszivó vagy lusta lennék takaritani-hanem arról hogy nem illik cipőben végigtrappolni a lakásba (föleg ahol kisgyerek van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!