Anyósomék mindig elfelejtik, hogy édesapám meghalt. Más is járt már így?
hááát több verzió lehet:
-párod szülei elérték azt a kort amikor elkezdenek meghülyülni
-Annyira nem érdekli őket veled mi van,hogy simán elfelejtik, mert számukra ez nem fontos
-Direkt b..szakodnak veled
Én a helyedben e fölött nem hunynék szemet ha nem a demencia miatt csinálják. Mert szimplán nem szeretnek eléggé ahhoz, hogy figyelembe vegyék a fájdalmad. Ha nem hagyják abba én többet át nem mennék párom ide vagy oda.
Teljesen igazad van, egyáltalán nem elfogadható ez így.
Én annyiban tapasztaltam hasonlót, hogy van, akinek a születésnapján halt meg az apja - és egy sima felköszöntést és jókívánságot sem fogad el csípős megjegyzés nélkül, pedig azóta eltelt vagy 30 év - szerintem ez sem normális...
idióták
és mivel idegesítőek, és téges bántanak is, ezért nem kéne átmenned
minek házhoz menni a pofonért?
Ne legyél lábtörlő. Muszáj átmenni hozzájuk? Én leépíteném őket, vagy ha párod megy akkor te nem mész. Én már ott meghúznám a határt, hogy nem vagyok hajlandó dohányos lakásba betenni a lábam. Felőlem a pápa is hívhatna, nem megyek. Pedig én is dohányzom ám! Csak nagyon keveset.
Anyósodék tahó, kicsinyes emberek. Nem tartanám velük a kapcsolatot. Mint ahogy a saját anyósomékkal se tartom, mivel nem kötelező és rossz emberek. Állj a sarkadra.
Vagy direkt akar kicsinálni anyósod, vagy nagyon keményen le van épülve agyilag. Ez utóbbinak másban is kellene jelét látnotok, tehát, ha mást nem felejt el (nem jobban, mint egy átlagember), akkor direkt csinálja.
Sajnos az a gyanúm, hogy erről van szó, hisz a jelenlegi férje is partner ebben (pl. karácsonyi ajándéknál csak szólt volna a feleségének). És annak kicsi az esélye, hogy egyszerre ketten épültek le ennyire.
Esetleg iszákosak? Mert ha mindketten iszákosak, akkor viszont együtt épülnek le szellemileg is.
De ha nem agyi leépülésről van szó, akkor viszont elképesztően bunkó emberek, akiket széles ívben kerülj ki, amíg él.
Párod apja nem ilyen? Szerintem nem véletlen, hogy válás után ő nevelte a párodat, nem az anyukája!
Én miután elküldeném őke az apjuk fxára, az életben nem lennék hajlandó többet találkozni velük.
Kb. a negyedik alkalom során történt volna meg ez a dolog, nem évek után is lenyelem ezt az undorító magatartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!