Ti hogy reagálnátok ha anyósotok a kérdezésetek nélkül levágná a gyereketek haját?
Fú, 70es, hát bocs, én tudom, mit írtam, nem vagyok feledékeny, de köszi, hogy idézgetsz, jól esik :xD.
Azonban ne haragudj, de nem volt kedvem végigolvasni ezt a nem tudom mit, szóval biztosan magyon okosakat mondtál benne :-)))).
Vagy nem.
Kislányodat nyugtasd meg, hogy hamarosan megnő a haja újra.
Anyóst leüvölteném, és nem hagynám többet nála a gyereket úgy, hogy én vagyok ott.
Így elolvasva mindent, hát haragudnék az biztos, de azért lássuk be nem a világ vége. Udvariasan de határozottan megmagyaráznám (de ha lehet inkább a fia tegye), hogy ez elég nagy marhaság volt, mielőtt ilyen drasztikus lépésekre szánja magát kérje ki a véleményeteket, plusz ha a kislány sem akarta akkor nem kellett volna ilyesmit ráerőltetni mert ok, visszanő, de egy gyereknek azért ez elég sovány vigasz. Értse meg, hogy megbántotta a gyereket, és ezért titeket is. Én azt szeretném azt hiszem, ha megértené, hogy ez nem egy tragédia, de azért ezután kevésbé bízom meg benne...
És azért mindezt udvariasan, azért itt voltak elég elborult kommentek, nem a gyereket vágta le csak a haját. Simán elhiszem azt is, hogy jót akart, csak valamiért ilyen erőszakos a természete... de hát nem ő kellene döntsön hanem ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!