Ti hogy reagálnátok ha anyósotok a kérdezésetek nélkül levágná a gyereketek haját?
Figyelt kérdés
2017. okt. 23. 20:13
21/89 anonim válasza:
A gyerek véleményétől tenném függővé.
22/89 anonim válasza:
Szegénykém!
Nem mert ellenkezni a nagymamával? Vagy hogy történt?
Te mit reagáltál?
23/89 anonim válasza:
Nekem már felnőttkoromban lett fülbevalóm és nem azért, mert a szüleim fiúnak akartak nevelni, leszbikus sem lettem, ha meg az lettem volna, azon a fülbevaló sem változtatott volna :D Elképesztő, hogy milyen öntörvényű és buta emberek vannak.
24/89 anonim válasza:
Bárki, aki minden kérdés nélkül változtat a gyerekem megjelenésén, soha többet nem lenne vele kettesben hagyva. (hosszú hajú gyerekeim vannak, mindkét nemben, és még én is úgy könyörgök néha hogy frissítésként vághassak belőle kicsit, úgy imádják).
25/89 anonim válasza:
Az előzményektől is függne. Ha nem a kislány kérte, hanem anyós random úgy döntene, hogy levágatja a haját, akkor nem tenné zsebre, amit tőlem kap. Nekem is levágták kislány koromban, mert "kényelmesebb" és senkit sem érdekelt, hogy nekem mi tetszik. A mai napig emlékszem, hogy mennyire sírtam, szóval ha anyós a kislány akarata ellenére csinálna bármit a gyerek hajával, akkor nem tenné zsebre amit tőlem kap.
26/89 A kérdező kommentje:
A nagymama ajánlott neki egy csomó édességet. Ő azt mondta hogy azt hitte vissza lehet majd tenni a haját.
2017. okt. 23. 21:13
27/89 A kérdező kommentje:
Mármint a kislányom hitte azt.
2017. okt. 23. 21:14
29/89 anonim válasza:
A legközelebbi adandó alkalommal osonj az anyósod mögé egy ollóval és vágj ki egy nagy fürtöt a hajából, lehetőleg úgy, hogy feltűnően ronda legyen az eredmény. Ha zokon veszi, csak kimérten közöld vele, hogy bocsi mama, de annyira ronda a hajad, sokkal jobb lesz így.
Nyilván nem gondolom komolyan, de az biztos, hogy nagyon összerúgnám a port a nagymamával és jó ideig nem bíznám rá a gyereket.
30/89 anonim válasza:
Baromi hosszú a hajam, és leszbikus vagyok. Ezt rakjátok össze! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!