Ez tényleg a feleség kötelessége?
az egyik szomszédunknál az asszony anyja ott élt leépülve 6 éven keresztül.
minden nap a mami üvöltözését és sírását hallottuk, sajnáltuk őt
a lánya és a férje házassága majdnem tönkre ment, a férje majdnem meg is csalta
a gyerekeik már nem jártak haza pont emiatt
Ha nálatok marad örökké apósod, nem lesz magánéletetek
Egyáltalán nem kötelességed, nem a te apád. Engem zavarna is nagyon, mint ahogy egy korábbi hozzászóló is írta, mégiscsak férfi!
Nekem anyósom a sajat anyjat sem tudta lefürdetni, lelkileg nem bírta.Hála az égnek meg tudott fizetni egy ápolót, előtte meg egy távolabbi rokon segitségével oldotta meg (akkor még nem ismertem a férjem, de anyós ebben és a pelenkázásban sem kérte volna soha a mi segítségünket, azt mondta ez senkinek sem való, hogy a szeretett csaladtagot ilyen magatehetetlen, megalazo helyzetben lássa, szerintem igaza volt).
Ugyanakkor amiket írtal még, abbol vilagos, hogy a férjed nem.lelkinokok miatt parancsolt rád, hanem egy hímsoviniszta dög.Nincs olyan hogy a nő dolga!!
Sajnálatos, hogy ezt a szemléletet mar a gyerekeifbe is beoltotta..
Sajnos te a csalad cseledje vagy :(
Valtoztass,megha regota igy van is
Sajnos cseléd vagy a családodban..
Ismerek olyat ahol a legkisebb fiút fogták be a nagyszülők ápolásához, úgy h egy jó szót annyit sem kapott. Szóval úgy érzem, ez olyan feladat amit a leggyengébbre testálnak sok családban. Az öreget ne hibáztasd ő már ilyen, változni nem fog, biztos nem könnyű a helyzet neki sem.
Ha a gyerekeid a férjed segítenénk mindent gond nélkül megoldhatnátok, de ha hagyod akkor belerokkansz. Azt hiszem mindannyian láttunk már ilyen nőt(sajnos főként nők). Kérdés h te mit szeretnél.
52-es válaszolónak: nem lakunk egy házban, csak egy udvaron. Mintha a szomszédban lenne, kb. olyan.
Egyetlen gyermeke a férjem, tehát ezt nekünk kell megoldani.
Beszéltünk a hétvégén, ígéretet kaptam más hozzáállásra, meg fogom látni, lesz-e változás, vagy csak üres szavak az ígért segítség.
Köszönöm, hogy írtatok és felnyitottátok a szemem és főleg, hogy megerősítettetek abban, hogy nem vagyok egy szemét nőszemély, amiért időnként lázadozok.
Reméljük, nem csak szavak voltak :)
Hajrá :)
Most nagyon a tenyerén hordoz. A barátját pár napja hagyta ott a felesége, talán azért is, illetve határozottan megmondtam neki, hogy vagy együtt csináljuk vagy minden marad őrá, választhat. Szerintem magába szállt kicsit, bárcsak hamarabb a sarkamra álltam volna.
Köszönöm az érdeklődést! Senki ne hagyja magát, mert attól nem lesz jobban megbecsülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!