Apósom özvegyember. Amióta meghalt anyósom én főzök, mosok rá, minden szempontból ellátjuk (ellátom), férjem reggeltől estig dolgozik, alig találkoznak. Mostanában már segítségre szorulna a mosdatásban, kértem a férjemet, hogy hétvégente szánjon rá egy félórát, hogy alaposabban lefürdeti, mert eltapogat ő, de én tudom, hogy az már nem alapos tisztálkodás. Férjem szerint én vagyok a nő, ez az én dolgom, s azt is a tudtomra adta, ha majd pelenkázni, öltöztetni kell, azt is nekem kötelességem csinálni. "Mert ez női feladat." Tényleg az? Még egy após esetében is?
na meg a lónak a f**át... egyszerűen nincs kedve anyu sz*ros s*ggét törölgetni, aztán erre is jó lesz az asszony...
vállalj több munkát te is, és akkor oldja meg az anyját ahogy tudja... mert ez nem járja, hogy rád tukmál mindent, és még hétvégén sem képes a saját anyjával foglalkozni, hanem lepasszolja másnak...
nem szóval szerintem egy bizonyos életkor felett egy bizonyos állapotban már jobb ha szakember foglalkozik az idős-beteg emberekkel egy idősek otthonában. nagyszüleim is beköltöztek inkább annak idején. gondoskodtak róluk, voltak ápolók akik szakszerűen tisztába tették őket, etették őket, amikor már azt kellett, mi meg azért persze látogattuk őket. ez így normális. én meg könyörgöm ne éljem meg soha azt, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben kelljen élnem.
2017. szept. 14. 16:53
22/59 A kérdező kommentje:
21-es válaszoló! Nem anyósról van szó, őt bizony mosdattam, pelenkáztam (szerencsére csak pár napig kellett), hanem apósról, ez itt a legnagyobb gond számomra, ezért bennem az ellenkezés.
2017. szept. 14. 16:57
23/59 anonim válasza:
Ezt a feltevést hogy majd te fürdeted meg pelenkázod, kategorikusan vissza kellett volna utasítani. Ezkiez?
2017. szept. 14. 17:11
24/59 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, nekem teljesen természetes volt, hogy elláttam az apósom.
2017. szept. 14. 17:43
25/59 anonim válasza:
megmondod, hogy ennyi volt keressen ápolónőt
ott a munkád, a saját háztartásod
az ő apja, oldja meg
én nem csinálnám a helyedben!
2017. szept. 14. 19:21
26/59 anonim válasza:
Undorító egy féreg férjed lehet, mondom ezt férfiként.
Egyrészt nem tiszteli a szüleit, persze addig jók voltak míg őt kellett kivakarni a szarból gyerekként, fordítva meg le vannak szarva, "oldja meg más".
Másrészt nem tiszteli a feleségét, sem mint feleséget, sem mint embert. Mert senkitől nem várhatjuk el, hogy más embereket ellásson ilyen módon.
2017. szept. 14. 21:00
27/59 anonim válasza:
Egy tanács, ne szülj neki.
Mert valószínűleg a gyereknevelés is női feladat lenne szerinte, és ahogy tojik az apjára, tojna a gyerekre is.
Én elválnék, az biztos!
2017. szept. 14. 23:09
28/59 anonim válasza:
Nem,nem!
2017. szept. 14. 23:11
29/59 anonim válasza:
Biztos, hogy nem, főleg ilyen szöveggel...
2017. szept. 15. 08:14
30/59 anonim válasza:
Na hát tuti, hogy nem! Nincs olyan, hogy női feladat, ráadásul a saját apjáról van szó, csinálja ő, vagy vegyen fel valakit, aki megcsinálja, mert ez nem a te dolgod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!