Anyukám szeretne bent lenni a szülésnél, mert látni szeretné az unokája első pillanatát, de én nem szeretném ha így látna. Hogyan beszéljem le róla, ha őt ez már előre boldoggát teszi? Nem akarom megbántani.
Teljesen mindegy, hogy itt ki mit ír!
Ha nem akarod, hogy bent legyen, akkor mondd meg neki.
És ezt a határozottságot tartsd fent , mert látom a környezetemben, hogy bizony a mamák miatt nem egy kapcsolat, házasság ment tönkre.
Nálunk apasszules lesz. Aztán anyu majd jon. Napokkal később, mert vidéki es igy láttuk jónak. Nekem igazából ezt nem kellett kerni. Felfogta, hogy apuka lesz benn es mivel en meg a baba elso par nap ugyis a korhazban leszunk, felesleges itt lennie. Mire kijovunk a kórházból mar itt lesz. Belerazodunk segit (en ennek orulok) es ennyi.
Talan kérd meg hogy akkor segítsen ha hazajottok. Biztos boldog lesz, hogy a reszese lehet, de a szulesnel benn lenni, az nem nagymama dolga.
Nem "lebeszélned" kéne róla, hanem kedvesen, de határozottan megmondanod neki, hogy te ezt nem szeretnéd.
Te fogsz szülni, így ebben a kérdésben a te akaratodat kell mindenkinek tiszteltben tartania, és ahhoz alkalmazkodnia.
Attól, hogy akár anyukáddal, akár mással jó viszonyt szeretnél ápolni, a saját érdekedben tudnod kell meghúzni a saját határaidat.
Megmondod határozottan, hogy NEM lehet vbenn és kész.
Maximum megsértődik, de jobb, ha már most határokat húzol, vagy mindenbe bele fog szólni.
Fujj
rosszul is lennek ha anyam v anyosom lenne bennt
Ez nem az ö pillanatuk
Amugy mi lett vegül???
Es anyud mennyire szol bele a nevelesbe?
mert ennyire ragaszkodott h szülesnel bennt legyen sztem eleg sok gondot fog okozni a kesöbbiekben is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!