Anyukám szeretne bent lenni a szülésnél, mert látni szeretné az unokája első pillanatát, de én nem szeretném ha így látna. Hogyan beszéljem le róla, ha őt ez már előre boldoggát teszi? Nem akarom megbántani.
Ááá, még belegondolni se jó! Pedig még most is vannak olyan családok, ahol a lánynak semmi ellenvetése nincs, hogy az anyja bent legyen a szülésnél. Mivel ez a te döntésed, nem akarod, hogy lássa a szenvedésed, mondd meg neki kerek-perec. Nem kell köntörfalazni, ha téged ez feszélyez. Ha megbántódik, az már az ő baja. Egyébként meg kb. 20 perc múlva láthatja az unokáját. Nem marad le semmiről, max. arról, ahogy kibújik a babád.
Én tuti lebeszélném, megbántódás ide vagy oda. Ha meglátja, úgyis megbékél. Elég szomorú, hogy ez egyáltalán eszébe jut, mert gondolom, az arcodon látja, hogy nem szeretnéd. Ha jó a viszony köztetek, mondanod sem kéne..., vennie kéne a lapot.
Nekem az anyám volt bent,mert az apja elhagyott addigra..
Nem tudom, hogy bírta ki,mert kemény szülés volt ,igaz gyors.
A koldokzsinòrját is elvágta.
Mondjuk a kicsi és anyám horoszkópja is ugyanaz de imádják egymást nagyon.
De azért ez más helyzet volt, mert nem volt az apja.
Az elsőt az apjával szültem.
Megértelek, én sem szeretném ha bent lenne amikor a szüléssel szenvedek.
Mond meg neki így kerek perec, nem kellene ezen megsértődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!