Anyukám szeretne bent lenni a szülésnél, mert látni szeretné az unokája első pillanatát, de én nem szeretném ha így látna. Hogyan beszéljem le róla, ha őt ez már előre boldoggát teszi? Nem akarom megbántani.
Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 20:16
1/28 anonim válasza:
szerintem mondd meg neki egyenesen, legjobb az őszinteség. de azert megpuhíthatod elotte valamivel. jarj a kedveben, hatha segit előmozdítani az ügyet! ő az anyukád es megertem ha kicsit felsz elmondani de biztos vagyok benne hogy meg fog erteni :)
nemet es kort irsz?
2/28 anonim válasza:
Pedig már most lekell állítani mert kezd nagyon belemerülni és ha meglesz a csak rosszabb lesz. Már miért kellene látnia az unokát a születése pillanatában? Látta a saját gyerekét. Ez a te pillanatod lesz és esetleg a férjedé ha megakarod osztani vele. A nagymama helye nem ott van ha nem akarod. Megmondod neki hogy nem. Egyszerűen és érthetően. Nincs érzelmi zsarolás, hiszti, sírás. Láthatja még eleget.
3/28 anonim válasza:
Sehogy. Ezt nem tudod kikerülni, vagy megmondod neki vagy kellemetlen lesz az első szülésed
4/28 A kérdező kommentje:
Ő azzal érvel, hogy amikor nagymamám őt megszülte, akkor az ő nagymamája is segített a bábának és úgy érzi meghatározta a kettőjük kapcsolatát. Anyu egyébként is egy ilyen széplélek. A születésben is a csodát látja. Ez első válaszoló kérdezte a korom. Szeptemberben leszek 36 éves.
2017. aug. 19. 20:41
5/28 anonim válasza:
Hogy gondolta a férjed marad kint?
6/28 anonim válasza:
Pedig muszáj kinyitni a szád. Elhiszem,hogy jót akar,de ez csak neki jó. A jó kapcsolatért az unokával azzal teszi ha neked tesz jót
7/28 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy kellemetlen lenne és zavarban lennél, a felesleges stresszre pedig nincs szükséged.
8/28 anonim válasza:
Meg hol volt a te nagyanyád,mikor te születtél? A születésed nézte premier plánban?
9/28 A kérdező kommentje:
Az én nagymamám nem volt ott a születésemnél.
2017. aug. 19. 20:51
10/28 anonim válasza:
"Az ő mamája segített a bábának." Bivalybürgözdön az ötvenes években! Ha ma akarna segíteni a "bábának", úgy fenékbe billentené, hogy a szomszédos osztályon kötne ki. Nyomulós, agresszív anyád van mézesmázba csomagolva. Légy határozott, magyarázkodás nélkül közlöd, hogy nem jöhet be. És ezt a határozottságot tartsd fenn a gyerek születése után is, akkor lesz csak igazán szükség rá! Mindent "jobban" fog tudni nálatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!