Akik jól kijöttök az anyóssal, milyen témákról beszéltek? És mit csináltatok hogy első ránézésre szimpik lettetek?
Engem eleve nem utasított el az anyós, de mivel nem csináltam semmi baromságot, nem is volt oka utálni. Jó, feleségem nem "anyuci pici lánya" és én sem a megtestesült ördög vagyok, aki elveszi tőle a legféltettebb kincsét. Bevágódni már kb a 3. alkalommal bevágódtam, mert nem érezte jól magát én meg felajánlottam, hogy főzök valamit és én csináltam meg a vacsorát.
És mindenféle témáról beszélünk. Napi teendők, lakás, takarítás, főzés, munka, politika ( mondjuk ebben eltér a véleményünk, erről inkább apóssal beszélgetek ).
Nem csináltam semmit, ugyanúgy viselkedtem vele mint mással is.
Szerencsém volt, mert nem úgy állt hozzám hogy ellenség vagyok, hanem megismert.
Beszélgetünk mindenféléről: munka, gyerekek, programok, ő elmondja a tv-műsorokat amiket néz. Most nincs senkije, randizgat, ezekről is beszélünk.
Engem imád anyósom, pedig a férjem tipikus anyuci pici fiacskája (volt).
Még egyetemista voltam, amikor megismert, első pillanattól fogva kedves volt velem.
Szerintem normális ember nem elutasító, ha te is normális vagy.
Én ugyanúgy viselkedtem, ahogy általában szoktam... Kedvesen, mosolygósan, nyitottan. Mindenféléről beszélgettem vele eddig, munkáról, suliról, a gyerekeiről :-)
Ja meg van köztünk 200 km, úgyhogy lehet hogy ez is közrejátszik :D
én már jó pár éve nem beszéltem vele ... hal istennek
de a párom és anyám jól kijönnek bár unalmas melo a téma mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!