Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Akik jól kijöttök az anyóssal,...

Akik jól kijöttök az anyóssal, milyen témákról beszéltek? És mit csináltatok hogy első ránézésre szimpik lettetek?

Figyelt kérdés

2016. dec. 8. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is nnagyon féltem a találkozástól, mert férjem kb 2 hét után bejelentette csütörtökön, hogy akkor szombaton a szüleinek bemutatna. De elsőre jól kijöttünk, a szülei nagyon segítőkészek, de sosem dumálnak bele az életünkbe. Ahogyan az én szüleim sem.

Témák: mindketten tanárok vagyunk, így a pedagógia alakulása, gyerekek kezelése, nevelési kérdések a fő téma. Hova vigyük az osztályt táborozni, meg hasonlók. Beszélgetünk aktualitásokról, időjárásró mindig, ami épp jön. Azt hiszem, nekem nagy előnyöm volt nála, mert férjem előttem nagyon megszenvedett egy szakítást, szülei látták, hogy boldog velem, szeret engem és én sem játszom meg magam.

2016. dec. 8. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább lenne 100 ilyen anyósom, mint amilyen szüleim vannak!
2016. dec. 9. 09:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A hasonló értékrend a lényeg! Akkor már félig megvan a barátság!
2016. dec. 9. 20:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Annxosommal az elso talalkozasunk ota szmpatizalok. Mindenrol tudunk dumalni. De komplett mindenrol. Megbizik bennem. Megbeszelunk mindent,segitunk egymasnak. Jobbat nem is kaphattam volna.
2016. dec. 11. 08:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

15 év után kezdett elfogadni, most már jóban vagyunk, idővel belátta, hogy úgysem szabadul tőlem :-)))

Viccet félretéve, nem ment könnyen, hogy elfogadja, mindent másképp csinálok, de az attól még ugyanúgy működik, és jó, ráadásul a fia is úgy gondolkodik, mint én, és nem úgy, mint ő.

Mindenről beszélünk, nincsenek titkaink. Mindennap találkozunk, mert az utóbbi időben már ráér és besegít az unokák cipelésébe.

Első ránézésre nagyon útált, pedig semmi rosszat nem csináltam. Hosszú ideig azon volt, hogy az unokák ellenére váljunk el, ma már azt gondolja, hogy ha újra születne, a mi gyerekünk szeretne lenni, mert olyan jól neveljük őket.

Lassú víz partot mos.

2016. dec. 11. 09:09
 16/16 anonim válasza:
100%

Kedveskedni kell neki és dícsérni.

Őt és a lányát is.

2016. dec. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!