Szerintetek miért áll így anyós-jelölt az életünkhöz?
Párom édesanyja egy közös családi rendezvényen kijelentette amikor éppen a gyermek téma jött szóba, hogy nem örülne neki ha már szülnék mert mindennek megvan a maga ideje.
26 évesek vagyunk dolgozunk pár hét és összeköltözünk párommal. Szeretjük egymást nagyon tényleg jó kapcsolatunk van és közösen tervezzük az életünket. Az esküvö gyerek téma 1-2 éven belül mindkettőnk szerint aktuális. Ebben a párommal mi egyet is értünk. A vacsorán viccesen jött szóba hogy ha jól sikerülne az esténk akk 9 hónap múlva itt szaladgálna a gyerek. Anyukám megjegyezte hogy örülne már neki es párom is hogy jó lenne. De anyósom megjegyzése meglepetésként ért. Máskor is célozgatott rá hogy ráérünk meg h majd lesz gyerek később de ilyen nyíltan mèg soha. És eléggé rosszul esett a párommal mindkettőnknek. Átlagban jó a viszonyunk. Párommal télen lesz 3 éves a kapcsolatunk. Anyósom 50 alatt van.
Miért mondhatta ezz? Volt valaki hasonló helyzetben? Ilyenkor mi a jó reakció?
Előre is köszönöm!! :)
Ha tanács kell akkor ne kérdezz tőle, hanem állítsd kész tények elé.
Nem kell tudnia, hogy x éven belül költözni, házasodni, babát szeretnél.
Majd amikor itt az ideje!!! :) akkor mondjátok el neki, hogy költöztök, házasodtok, babát vártok.
Hát nem tudom, te itt nagyon izélsz, hogy gyereknek tartanak, de úgy is viselkedsz. Nincs olyan, hogy ha össze akarok költözni valakivel, akkor nem engedik.
Gyerekként viselkedtek a pároddal együtt.
"Én értem h nem éltünk még együtt de nem hiszem h mindenki aki gyereket vállal x évig együtt él a másikkal v mikor eldönti h összeházásodnak."
Ez igaz. SAJNOS. Pont ezért van ennyi válás, ennyi egyedülálló anyuka.
Utolsó.. Nem azért van annyi válás, hanem azért mert nincs tollerancia és kitartás sok emberben. Ha nehézség adódik akkor nem együtt oldják meg, hanem az egyik fél lelép.
Ismerek olyat akik több, mint 10 évig voltak együtt (együtt is laktak ebből pár évet) majd esküvő, gyerek és egy másik pasi miatt lelépett a nő. De ellenpélda is van az ismerőseim között.
Szerintem pedig saját bőrén tapasztalta, hogy bizony a gyerek/család (főleg korán), minden, csak nem habostorta.
Érdemes lenne elgondolkozni a tanácsán, és megszívlelni a tapasztalatait (okos ember más kárán tanul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!