Szerintetek miért áll így anyós-jelölt az életünkhöz?
Párom édesanyja egy közös családi rendezvényen kijelentette amikor éppen a gyermek téma jött szóba, hogy nem örülne neki ha már szülnék mert mindennek megvan a maga ideje.
26 évesek vagyunk dolgozunk pár hét és összeköltözünk párommal. Szeretjük egymást nagyon tényleg jó kapcsolatunk van és közösen tervezzük az életünket. Az esküvö gyerek téma 1-2 éven belül mindkettőnk szerint aktuális. Ebben a párommal mi egyet is értünk. A vacsorán viccesen jött szóba hogy ha jól sikerülne az esténk akk 9 hónap múlva itt szaladgálna a gyerek. Anyukám megjegyezte hogy örülne már neki es párom is hogy jó lenne. De anyósom megjegyzése meglepetésként ért. Máskor is célozgatott rá hogy ráérünk meg h majd lesz gyerek később de ilyen nyíltan mèg soha. És eléggé rosszul esett a párommal mindkettőnknek. Átlagban jó a viszonyunk. Párommal télen lesz 3 éves a kapcsolatunk. Anyósom 50 alatt van.
Miért mondhatta ezz? Volt valaki hasonló helyzetben? Ilyenkor mi a jó reakció?
Előre is köszönöm!! :)
1. Akkor majd tessék szólni, ha itt van az ideje.
2. Hogy mikor van itt az ideje, azt mi szeretnénk eldönteni.
Hát úgy hangzott.. hogy ha holnap terhes lennék kiakadna. de igazából ha nem rólunk van szó megjegyzést tesz a velünk egyidősekre akik bulizgatnak és utazgatnak élik az életüket. Hogy a mai fiatalok csak 30 után szülnek meg h az egyik munkatársa is 36 évesen kapott észbe és vállal 2. gyereket. De mi bármikor szóbahozzuk az esküvőt is.- Majd. Nem vagytok elkésve.- ez a válasz.
Mondja ő aki 20 évesen férjhez ment 22 évesen szülte az 1 gyerekét. Oké h akk más világ volt. De könyörgöm majd elsüllyedtem úgy érintett ez. Mintha nem akarná h felnőjjünk. Szarul esett nagyon páromnak is meg nekem is. Főleg hogy a családban nálunk 3 évvel fiatalabb rokonlány jövőre megy férjhez és minél hamarabb gyereket akarnak. Erre meg semmit se mondott..
Együtt élünk most is csak most ő van nálunk itt alszik innen megy munkába stb.
Ez a hozzáállása akkor sem fog változni. Mert valami miatt ő ilyen.
Én értem h nem éltünk még együtt de nem hiszem h mindenki aki gyereket vállal x évig együtt él a másikkal v mikor eldönti h összeházásodnak. A volt párommal 4evig egyutt éltünk mégse vett el és megcsalt. Nem ezen van itt a hangsúly. Meg ő is tudja h nem akarunk gyereket holnap után. De ez a kijelentése meg ahogy felháborodott durván érintett minket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!