Szerintetek miért áll így anyós-jelölt az életünkhöz?
Párom édesanyja egy közös családi rendezvényen kijelentette amikor éppen a gyermek téma jött szóba, hogy nem örülne neki ha már szülnék mert mindennek megvan a maga ideje.
26 évesek vagyunk dolgozunk pár hét és összeköltözünk párommal. Szeretjük egymást nagyon tényleg jó kapcsolatunk van és közösen tervezzük az életünket. Az esküvö gyerek téma 1-2 éven belül mindkettőnk szerint aktuális. Ebben a párommal mi egyet is értünk. A vacsorán viccesen jött szóba hogy ha jól sikerülne az esténk akk 9 hónap múlva itt szaladgálna a gyerek. Anyukám megjegyezte hogy örülne már neki es párom is hogy jó lenne. De anyósom megjegyzése meglepetésként ért. Máskor is célozgatott rá hogy ráérünk meg h majd lesz gyerek később de ilyen nyíltan mèg soha. És eléggé rosszul esett a párommal mindkettőnknek. Átlagban jó a viszonyunk. Párommal télen lesz 3 éves a kapcsolatunk. Anyósom 50 alatt van.
Miért mondhatta ezz? Volt valaki hasonló helyzetben? Ilyenkor mi a jó reakció?
Előre is köszönöm!! :)
Arra nem gondoltál, hogy anyós jelöltnek veled van baja és ezért nem örülne neki?
Na meg másik dolog, hogy más ismerős, rokon stb mit csinál az engem sem érdekelne hogy ki hogy házasodik meg vállal gyereket, míg a gyerekemé meg igen.
Egyébként meg, ez igaz??
Az ismeretségi körünkben mind 30 alatti párok vannak akik megházasodtak gyereket vállaltak és boldogok.sokan együttélés nélkül!!
Együtt élés nélkül nevelnek gyereket az ismeretségi körötökben? :D
Állítása szerint szeret. Ha nem rólunk van szó és a közös jövőnkről. Általában kedves. De ha,szóba kerül bármi komoly akkor ilyen.
Nem mások érdekelnek csak szarul esik mert rendes nő vagyok tisztességes mégse vagyok jó így érzem. Meg hogy sose fogja elfogadni h felnőttünk.
Amikor nincs velük közös program akk látszik hogy megsértődnek apóssal együtt.
Amúgy meg szerintem nem bír téged. Általában kedves...
Hát nekem anno az exem anyukája volt ilyen velem. Mi is együtt éltünk amúgy, a szemembe nyalizott meg kedves volt, de valahogy mégsem volt igazi a dolog ha felkerült a szó a jövőnkre előtte véletlenül vagy ilyesmi, nálunk is csak a pofahúzás ment :D aztán amikor összevesztem exemmel és csomagoltam hogy hazaköltözöm épp megjelent anyós megtudta mi van és hát olyanokat mondott rólam hogy csak lestem, mondjuk nem is a szemembe mondta hanem az exemnek csak azt hitte nem hallom :D később rákérdeztem és tagadott mindet hogy ő nem hordott el engem semminek, meg ilyenek. És nálunk is így volt: általában kedves volt, DE...
Én sem nagyon értem, hogy mi pontosan a baj. Szerintem tök érthető, hogy nem örülne, ha gyereket vállalnátok úgy, hogy még nem éltetek együtt. Amúgy is csak a véleményét mondta el, ahhoz meg mindenkinek joga van. Én is 26 éves vagyok, engem meg azzal csesztetnek folyton, hogy mikor szülök már, de én meg nem akarok, nekem ez esik rosszul, hogy ezt nem értik meg.
Amúgy 18-as válaszoló, hogy érted, hogy az anyós nem a család része mert ő nagymama? A férjed anyja. Nekem ez olyan fura. Ha a gyerekednek férje/felesége lesz, akkor már nem lesz a családod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!